Top
HappyLife Formule Vernieuwde formule!!!
Nieuw
  • HappyLife Formule Vernieuwde formule!!!
37,00


Deze met zorg samengestelde formule zorgt voor een schone darm. Het helpt een optimale darmwerking te realiseren. Het creëert volume in de darm en verwijdert schadelijke toxines uit de ingewanden en de darm. Werkt als prima darmsmeermiddel (glijmiddel). Daarnaast bevat de HappyLife Formule de enzymen van groene voeding die een goede vertering bevorderen. Deze enzymen ondersteunen de reiniging- en opnamefuncties. Zorgt voor een gezond darm milieu en een optimale flora.

De HappyLife heeft een positieve werking op je immuunsysteem. Zorgt voor een goede afweer. Helpt bij vermoeidheid en zorgt voor een goede stofwisseling.

De Formule zorgt voor Cel vernieuwing en geeft een aanvulling op vele tekorten.

Bindt zich aan metalen en neemt het mee je lichaam uit. Verhoogt het vermogen weefsels te herstellen en te genezen aanzienlijk. Bovendien vermeerdert de groeisnelheid van lactobacillus (gewenste bacteriën) in de darm. Bevat chlorofyl, Bladgroen is zonder twijfel de meest verwaarloosde factor in de moderne voeding. Veel van onze gezondheidsklachten kunnen gerelateerd worden aan te weinig bladgroen in de voeding.

De HappyLife zit boordevol vitaminen en mineralen. Hoog ijzer- en calcium- gehalte . is een bron van vezels, fosfor, magnesium, mangaan, zink, vitamine E, B2, B6vitamine B12, en vitamine C 

GEBRUIK : een lepel één tot twee maal per dag volgens de behoefte, samen met een half glas water of sap. Het ideale moment voor inname is 10 à 30 minuten voor het ontbijt en 's avonds voor het slapen gaan. (tijdens een detox 4 x per dag).

Het gebruik van HappyLife kan uw darmwerking enorm ondersteunen. Inhoud 150 gram  Goed voor 3 weken bij gebruik 2 keer per dag.

Een 100% zuiver product zonder toevoegingen die in een darmsaneringsproduct niet thuishoren. Bevat geen gist, zetmeel, suiker, zout, tarwe, gluten, maïs, soja, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, vulstoffen, of reststoffen van pesticiden.

Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde evenwichtige voeding. Donker, droog en gesloten bewaren buiten bereik van kinderen. Bij zwangerschap of het geven van borstvoeding: raadpleeg uw arts.

Ingrediënten ingrediënten: psylliumvezels, chlorella, brandnetel, heermoes, fenegriek, hyssop, alfalfa, rozenbottel, hybiscus, gember, laurier, Tarwegraspoeder, gerstegraspoeder, alfalfabladpoeder, bananen, spinazie, rode bieten, wortel, lucuma, boerenkool, komkommer, broccoli, acerolapoeder, ashwaganda. spirulina, camu camu, pepermuntblad, matchathee, kurkuma, citroengras, paardenbloemblad, moringa, blauwe bessen, frambozen, gemalen zwarte peper, spijsverteringenzymen

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code