Top
Witte VLINDER thee
  • Witte  VLINDER thee
  • Witte  VLINDER thee
  • Witte  VLINDER thee
3,95

Als dansende vlinders zweven de zacht wollige, groen zilveren korte dons blaadjes in het kopje. Het zijdezachte aroma van deze oorspronkelijke witte thee zorgt voor een heldere geest en prikkelt de zintuigen. Fris, zacht, mild en fluweelachtig, een boeket van frisheid.

Witte thee zetten is ontzettend gemakkelijk. Je kunt de thee gedurende uren laten trekken, de smaak zal vrijwel hetzelfde blijven. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld groene of zwarte thee. De smaak zelf is moeilijk te omschrijven. De smaak van witte thee is heel delicaat, verfijnd en heeft een licht zoete toets. Met 4 gram kun je al een liter thee zetten.

Witte thee zit vol vitaminen, mineralen en anti-oxidanten. Het heeft een zuiverende werking. Heel goed voor je spijsvertering. zacht voor maag en darmen. Perfect om na de maaltijd te drinken!

Witte thee is bovendien cafeïne arm. Om precies te zijn bevat witte thee de allerminste cafeïne concentratie van alle thee- en koffiesoorten. Een kopje koffie is rijk aan ongeveer 80-120 milligram, terwijl een kopje witte thee slechts 5-10mg cafeïne bevat.

100 gram


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code