Top
Biodetox Chlorella 360 tabletten
Nieuw 38% Korting
  • Biodetox Chlorella 360 tabletten
  • Biodetox Chlorella 360 tabletten
€ 26,00
16,00
per 360 tabletten
Product is niet meer leverbaar


Chlorella is een micro zoetwater alg en is een bijna complete voedingsbron voor mensen.

Chlorella lijkt alles te hebben dat de gezondheid kan heropbouwen, dit blijkt uit honderden wetenschappelijke verslagen uit Japan en Amerika over de gezondheidsvoordelen van chlorella.

Voordelen die aan chlorella worden toegeschreven:
> Bevat, behalve vitamine D, alle vitamines.
> De grote hoeveelheid eiwitten (60%) is meer dan in welk voedsel dan ook.
> Bevat bètacaroteen, een grote hoeveelheid ijzer en omega-3 vetzuren.
> Stimuleert een goed functionerende darmflora
> Bindt zware metalen waardoor ze afgevoerd kunnen worden
> Reinigt het bloed en de darmen.
> Heeft een antibacteriële en antischimmel werking.
> Stimuleert het vermogen om weefsels te herstellen
> Versterkt de wand van maag en darmen.
> Stimuleert het lichaam om de hoeveelheid DNA/RNA weer op peil te brengen
> Stabiliseert de bloedsuikerspiegel
> Verminderd cholesterol gehalte
> Verminderd huisproblemen

Op dit ogenblik is chlorella het meest verkochte gezondheidsvoedingsmiddel in Japan en verovert langzamerhand ook Europa.

Gebruik Chlorella: Tijdens het volgen van een detoxkuur 4 maal daags 4 tabletten. Onderhoudsgebruik 1 maal daags 4 tabletten

Dit is Chlorella
Herkomst: Zuid China Wordt gekweekt in gekwalificeerde milieu vriendelijke kweekvijvers met vers bronwater. In de buitenlucht en met veel zonuren. Wat Chlorella zo bijzonder maakt zijn de enorme hoeveelheden natuurlijke DNA/RNA, Chlorofyl en de ‘Chlorella Groei Factor’ (CGF).

Uitvoerige onderzoek van chlorella pyrenoidosa, toont aan dat chlorella het voedsel is met het hoogst bekende aandeel van RNA. DNA/RNA zijn nucleïnezuren die informatie bevatten over de bouw en functie van de lichaamscellen. Bij het ouder worden, maakt het lichaam steeds minder van deze essentiële stoffen aan.

Men denkt dat dit een van de oorzaken kan zijn van veroudering en degeneratieziektes, zoals artritis, hart- en vaatziektes en de Ziekte van Alzheimer. Chlorella stimuleert het lichaam om de hoeveelheid DNA/RNA weer op peil te brengen.

Chlorofyl is de stof die ervoor zorgt dat planten groen zijn en wordt sinds oudsher in de kruidengeneeskunde toegepast. Qua structuur is chlorofyl te vergelijken met hemoglobine, de stof die zuurstof door de aderen vervoert.

Chlorofyl heeft een antibacteriële werking, en een stimulerende werking op groei en herstel van weefsels en een krachtige reinigende werking op het bloed en de darmen.

Chlorella Groei Factor (GCF) is een samengestelde voedingsstof die alleen in Chlorella wordt aangetroffen. CGF verhoogt het vermogen van het lichaam om weefsels te herstellen en te genezen.

Onderzoekers denken dat Chlorella de groei van Lactobacillus, een darmbacterie die de dikke darm helpt goed te functioneren en stimuleert. Het cellulosemembraan van Chlorella bindt zware metalen als cadmium en lood en ontgift daardoor de darmen.

Voedingswaarden per 100 gram:
koolhydraten 17,3 gr,
vetten 10,5 gr,
eiwitten575 mgr,
kalium 989 mgr.,
calcium 330 mgr,
ijzer 210 mgr,
magnesium 360 mgr,
zink 210 mgr,
betacaroteen 22,9 mg,
vitamine B1 1,56 mg,
vitamine B2 4,49 mg,
vitamine B3 26,5 mg,
vitamine B6 1,94 mgr,
vitamine B9 1 mgr,
vitamine B12 570 mcgr,
vitamine C 38 mgr ,
vitamine E 5,9 mgr,.

Chlorella pyrenoidosa van Biodetox is 100% biologisch en vrij van chemische bestrijdingsmiddelen.

Boidetox Chlorella pyrenoidosa is gebroken cel wand. De celwand van Chlorella bevat ondermeer de volgende stoffen: 27% eiwitten, 9,2% vetstoffen, 15,4% alfacellulose, 31% hemicellulose, 3,3% glucosamine en 5,2% ijzer- en calciumhoudende resten.

De celwand van Chlorella was lange tijd onverteerbaar voor de mens totdat in de zeventiger jaren het Dyno-Mill-procédé werd uitgevonden. Hierdoor kon de celwand worden gebroken met behoud van de werkzaamheid van alle stoffen.

Gebleken is dat de stoffen die zich in de celwand van de Chlorella bevinden, zich door een natuurlijk vermogen kunnen binden met zware metalen als lood, kwik en cadmium en zodoende een sterk reinigende werking hebben. In onze moderne wereld bepaald geen luxe.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over