Top
Biodetox Goji bes 250 gram
Nieuw
  • Biodetox Goji bes 250 gram
  • Biodetox Goji bes 250 gram
11,50
per 250 gram
Product is niet meer leverbaar


Goji bessen van alle vruchten de meeste minerale en vitamines. Biodetox Goji bessen zijn gedroogd en mooi rood van kleur, qua vorm lijken ze een beetje op rozijnen.

Inmiddels zijn er al veel wetenschappelijke studies naar de bessen verricht die opzienbarende resultaten hebben opgeleverd en waaruit is gebleken dat ze echt onze gezondheid kunnen verbeteren en daarom ook een heel goede aanvulling zijn op onze voeding.

Voordelen die aan Gojibessen worden toegeschreven:
> Betere concentratie, hoger prestatievermogen en meer energie
> Minder last van vermoeidheid
> Positieve invloed op de huid
> Positieve invloed op de stofwisseling dankzij de vorderende inhoudsstoffen
> Versterking van het immuunsysteem.
> Helpen het gezichtsvermogen verbeteren
> Zorgt voor een beter hydratatie
> Ondersteunt de gezondheid van het hart
> Houdt vitale organen gezond

Gebruik Gojibessen
Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is een flinke eetlepel per dag. De bessen kunnen als tussendoortje worden gegeten, maar zijn ook heerlijk in een smoothie of door yoghurt.

Dit is de Goji bes
In de provincie Ningxia in China worden Goji bessen al meer dan 5000 jaar geplant en gebruikt. Een bijzonder detail: hier woont het grootste aantal mensen dat ouder dan 100 jaar is. Goji bessen zijn volgens de Chinezen dan ook onmisbaar in een dieet voor een lang en gezond leven.

Ook in Europa wint de Goji bes momenteel steeds meer aan populariteit. Wetenschappers bevestigen dat Goji bessen van alle vruchten de meeste mineralen en vitamines bevat.

De Gojibes wordt o.a. Anti-aging, het remmen van Alzheimer, energie, kracht en het bevorderen van de conditie en de gezondheid toegeschreven.

De bessen van de zijn rijk aan vitamine C, caroteen-achtigen stoffen (zoals carotenoïden zoals zeaxanthine, Physalien en cryptoxanthine), aminozuren (tot 5%), Polysachariden (proteoglycanen: LBP1, LBP2, LBP3 en LBP4)

Zij werden in Noord-Azië van oudsher gebruikt voor de productie van sappen en wijnen, die hoofdzakelijk als voedingssupplementen werden ingezet.

De Goji bessen van Biodetox zijn 100% biologisch , vrij van chemische bestrijdingsmiddelen en voldoen aan de strenge EU normen.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over