Top
BioDetox kuur zonder klysma
Nieuw
  • BioDetox kuur zonder klysma
rating 5
(5 / 1 Reviews)
137,00
Product is niet meer leverbaar


Na jarenlange ervaring op het gebied van detox programma’s en de onvrede over de misverstanden over goede en verantwoorde detox producten heeft Frie-Vit de verantwoordelijkheid genomen om een natuurlijke detoxkuur te ontwikkelen. 
 
Al de gebruikte producten zijn gifvrij, bevatten geen resten van pesticiden, zijn 100% plantaardig, biologisch gekweekt en ze zijn een natuurlijke voedingsbronnen die het zelfreinigend vermogen van het lichaam stimuleren en de zo belangrijke spijsverteringsorganen reinigen en herstellen. 
 
Bij het verpakken van de producten is rekening gehouden met biologische afbreekbaarheid en een minimale belasting voor het milieu.
 
De Biodetox-kuur zonder klysma’s (darmspoelingen)
 
Hoewel de kuur met darmspoelingen het meest effectief is, is ook de Biodetox-kuur zonder darmspoelingen een fantastisch middel om uw lichaam in optimale conditie te brengen.
 
Het kan zijn dat u lichamelijke of principiële bezwaren hebt tegen het gebruik van klysma’s. 
Het ook zijn dat geen van beide aan de orde is, maar dat u weerstand voelt bij de gedachte aan het moeten uitvoeren van de darmspoelingen. 
 
Dat is niet vreemd. Het is een handeling die u hoogstwaarschijnlijk niet eerder hebt gedaan en waar nog een taboe op rust. 
 
De meeste mensen moeten over een drempel stappen bij een eerste keer darmspoelingen.   
We horen vaak:  “Ik wil het wel gedaan hebben, maar niet doen”. 
Begrijpelijk, maar het lijkt lastiger dan het is en heeft wel degelijk een toegevoegde waarde. 
 
U kunt het vergelijken met een grote schoonmaak in uw huis. Wanneer alles flink is gestoft en gepoetst, gaat u als laatste stofzuigen en de vloer dweilen. 
 
De darmen kunt u vergelijken met de vloer waarop afvalstoffen neer dwarrelen.In de handleiding wordt goed uitgelegd hoe u zelf de darmspoelingen kunt doen. Door dit goed door te lezen raakt u er al wat meer vertrouwd mee. 
 
Maar ook zonder de darmspoelingen zorgt de Biodetox kuur voor een grondige reiniging van uw lichaam en geeft u uzelf hiermee een fantastisch “booster”. 
 
Het is belangrijk dat u doet wat bij ú past.
 
De prijs voor het bio-detoxpakket, inclusief uitgebreide handleiding, recepten, en alle geadviseerde voedingssupplementen bedraagt  € 117.00

Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

Mirna (12-12-2016) rating 5 Ik heb de detoxkuur zonder klysma gedaan. Omdat ik in een studentenhuis woon en weinig privacy heb, leek darmspoelen me niet handig. De detoxkuur was voor mij een eye opener. Ik kon ook het eten goed volhouden. De meeste dingen kon ( en kan ik in de toekomst ;-)) gemakkelijk van te voren klaarmaken en meenemen. Ik voel me heerlijk en heb nog geen darmkrampen weer gehad. Volgende keer ga ik detoxen tijdens mijn vakantie , dan ben ik bij mijn ouders en kan ik ook de darmspoelingen doen. Voor nu ben ik super blij met het resultaat! Groetjes Mirna

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over