Top
Biodetox Psyllium Husk 250 gram
Nieuw
  • Biodetox Psyllium Husk 250 gram
  • Biodetox Psyllium Husk 250 gram
rating 4
(4 / 1 Reviews)
14,50
per 250 gram
Product is niet meer leverbaar


Psyllium Husk (Plantago ovata)

Psyllium Husk (vlozaad) is de enige vezel die niet prikkelend op de darmen werkt, maar de darmwand zelfs beschermd. Het stimuleert de spijsvertering, bevordert een goede stoelgang en past in een cholesterolverlagend dieet.

Voordelen die aan Psyllium Husk worden toegeschreven:
> Rijk aan vezels maar darmbesparend
> Stimuleert de spijsvertering
> Bevordert de natuurlijke stoelgang
> Verhoogd een verzadigd gevoel
> Goed voor het cholesterolgehalte

Gebruik Psyllium Husk
Een eetlepel per dag mengen in water, sap of soep.

Dit is Psyllium Husk
Psyllium Husk is een bijzondere plant en is oorspronkelijk afkomstig uit India en Pakistan. In de zaadvliezen van deze plant zit namelijk een gomslijm, dat in de maag in combinatie met vocht, flink in volume toeneemt. Door de combinatie met vocht ontstaat er een soort gel, die de honger stilt en tegelijk voor een beschermend effect zorgt.

Psyllium wordt gezien als een soort bezem voor de darm. Door het volume en de structuur wordt aanslag/plaque op de darm gemakkelijker afgevoerd.

Bij diarree, wanneer deze te maken heeft met een geïrriteerde darm, heeft Psyllium Husk een positieve werking. Bij obstipatie werkt Psyllium Husk soms als een laxeermiddel.

Psyllium werkt dus als een transportverbeteraar in de darmen. Psyllium Husk is vegetarisch dus zuiver plantaardig. Het bevat geen dierlijke stoffen en geen kunstmatige toevoegingen, is vrij van suiker, additieven, gluten, kunstmatige smaak- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen

Reviews (1)
rating 4 (4 / 1 Reviews)

Saar (30-10-2013) rating 4 Ik ben enthousiast over Psyllium, enige nadeel vind ik dat het lastig is de juiste hoeveelheid te nemen. Sinds enige tijd heb ik last van ontlasting incontinentie. (Diaree)Dat is nou ook weer niet de bedoeling. Ik neem een afgestreken theelepel per dag.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over