Top
DetoxQueen pakket deluxe
  • DetoxQueen pakket deluxe
  • DetoxQueen pakket deluxe
  • DetoxQueen pakket deluxe
rating 5
(5 / 1 Reviews)
130,00

Volwaardige DetoxQueen kuur, inclusief darmspoelset 

Volwaardig pakket om je darmen schoon te maken en te ontgiften. Deze DetoxQueen kuur geeft je op een snelle manier weer een enorme energie boost. In slechts veertien dagen voel je, je weer vol energie en levenslust. Op de Detox dagen ga je 2 keer per dag je darmen spoelen. Dit voor een nog groter en sneller resultaat. Spannend? Ja vast wel die eerste keer. Maar met een duidelijke handleiding lukt het jou ook!! 

De Happy Life die je darmen en spijsvertering ondersteunt, ontgift en schoonmaakt. De Green Energie die je stofwisseling ondersteunt. Veel klachten vinden hun oorsprong in vervuilde darmen. Door een a twee keer per jaar je darmen schoon te maken, te ontgiften, voorkom je veel klachten. Ook verdwijnen veel klachten. Deze kuur kun je gemakkelijk thuis volgen. Je zult verbaast staan van de fijne resultaten!!

Inhoud:

-handleiding met uitleg en recepten en Dag voorbeelden.

-HappyLife Formule

-DetoxQueen thee

-greenenergie capsules

-2 x bitterzout

-Borstel voor dry brushing
-Volledige Darm spoel set (duurzaam, gaat vele darmspoelingen mee. Maak de set schoon en laat hem goed drogen. Pak hem in de zak in en leg hem weg voor een volgende keer. Je hoeft dan alleen een kuur zonder spoel set aan te schaffen. Gebruik altijd je eigen zak. Iedereen heeft een eigen darm flora en het is onverstandig een zak met iemand te delen).

Ervaar hoe je in relatief korte tijd  je weer vitaal en energiek voelt. De prachtige en krachtige vitaminen en mineralen in De Happy-Life die je darmen en spijsvertering optimaal ondersteunt en ontgift. Darmen schoon en klaar om alles op te nemen wat je nodig hebt. Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

rating 5 Afgelopen 10 dagen deze kuur gedaan! Wow echt super fijn, voel me schoon, fit en enorm energiek. Het pakket was heel uitgebreid, met fijne tips, goede en deskundige uitleg, prima producten een ‘geschenk’ voor jezelf. Heel veel achtergrond informatie wat ik erg leuk vond om te lezen. Verder heerlijke recepten. Kortom, ik ben fan en ga dit najaar zeker weer een kuur doen.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code