Top
DetoxQueen pakket deluxe
  • DetoxQueen pakket deluxe
  • DetoxQueen pakket deluxe
  • DetoxQueen pakket deluxe
rating 5
(5 / 1 Reviews)
137,00

Volwaardige DetoxQueen kuur, inclusief darmspoelset en Tr juice

Volwaardig pakket om je darmen schoon te maken en te ontgiften. Deze DetoxQueen kuur geeft je op een snelle manier weer een enorme energie boost. In slechts tien dagen voel je, je weer vol energie en levenslust. Op de Detox dagen ga je 2 keer per dag je darmen spoelen. Dit voor een nog groter en sneller resultaat. Spannend? Ja vast wel die eerste keer. Maar met een duidelijke handleiding lukt het jou ook!! Daar naast neem je iedere ochtend de Day capsules in en na het diner de Night capsules. Dit is een zeer goed opneembare vitamine.  Onze ervaring is dat we met dit super supplement er bij, je binnen zeer korte tijd mega Fit bent! Veel klachten vinden hun oorsprong in vervuilde darmen. Door een a twee keer per jaar je darmen schoon te maken, te ontgiften, voorkom je veel klachten. Ook verdwijnen veel klachten. Deze kuur kun je gemakkelijk thuis volgen. Je zult verbaast staan van de fijne resultaten!!

Inhoud:

-handleiding met uitleg en recepten en Dag voorbeelden.

-HappyLife Formule

-DetoxQueen thee

-greenenergie capsules

-2 x bitterzout

-Borstel voor dry brushing
-Voor 10 dagen Day en Night capsules

-Volledige Darmspoelset (duurzaam, gaat vele darmspoelingen mee. Maak de set schoon en laat hem goed drogen. Pak hem in de zak in en leg hem weg voor een volgende keer. Je hoeft dan alleen een kuur zonder spoelset aan te schaffen. Gebruik altijd je eigen zak. Iedereen heeft een eigen darm flora en het is onverstandig een zak met iemand te delen). </pErvaar hoe vrij je geest en lichaam in harmonie werken met dit krachtige voedingssupplement dat je een heerlijke mix van ingrediënten bezorgt zoals Cordyceps sinensis, granaatappel en Panax ginseng. Ginseng helpt de volgende drie aspecten van vitaliteit die gewoonlijk met de jaren kunnen afnemen – de fysieke prestaties verbeteren, de mentale capaciteiten behouden en goede seksuele betrekkingen behouden. De Day wordt ‘s morgens ingenomen en helpt u er weer bovenop te komen en elke nieuwe dag aan te kunnen. Ervaar hoe vrij je geest en lichaam in harmonie werken en voel je verkwikt met de Night. Dit krachtige voedingssupplement bevat selenium dat bijdraagt tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress. De Night wordt 's avonds ingenomen en helpt u om iedere dag met een fris gevoel te beginnen. >Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

Athilde (05-03-2019) rating 5 Afgelopen 10 dagen deze kuur gedaan! Wow echt super fijn, voel me schoon, fit en enorm energiek. Het pakket was heel uitgebreid, met fijne tips, goede en deskundige uitleg, prima producten een ‘geschenk’ voor jezelf. Heel veel achtergrond informatie wat ik erg leuk vond om te lezen. Verder heerlijke recepten. Kortom, ik ben fan en ga dit najaar zeker weer een kuur doen.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code