Top
DetoxQueen pakket met darmspoelen
  • DetoxQueen pakket met darmspoelen
  • DetoxQueen pakket met darmspoelen
rating 5
(5 / 1 Reviews)
99,00

Volwaardige DetoxQueen kuur, inclusief darmspoelset.

Volwaardig pakket om je darmen schoon te maken en te ontgiften. Deze DetoxQueen kuur geeft je op een snelle manier weer een enorme energie boost. In slechts tien dagen voel je, je weer vol energie en levenslust. Op de Detox dagen ga je 2 keer per dag je darmen spoelen. Dit voor een nog groter en sneller resultaat. Spannend? Ja vast wel die eerste keer. Maar met een duidelijke handleiding lukt het jou ook!! Veel klachten vinden hun oorsprong in vervuilde darmen. Door een a twee keer per jaar je darmen schoon te maken, te ontgiften, voorkom je veel klachten. Ook verdwijnen veel klachten. Deze kuur kun je gemakkelijk thuis volgen. Je zult verbaast staan van de fijne resultaten!!Inhoud:

-Duidelijk handleiding met uitleg en recepten en Dag voorbeelden.

-HappyLife Formule

-DetoxQueen thee

-greenenergie capsules

-2 x bitterzout

-Borstel voor dry brushing

-Volledige Darmspoelset (duurzaam, gaat vele darmspoelingen mee. Maak de set schoon en laat hem goed drogen. Pak hem in de zak in en leg hem weg voor een volgende keer. Je hoeft dan alleen een kuur zonder spoelset aan te schaffen. Gebruik altijd je eigen zak. Iedereen heeft een eigen darm flora en het is onverstandig een zak met iemand te delen).Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

J. (27-12-2018) rating 5 Super blij ben ik met de detox kuur die je thuis kan doen. Eerst wat spannend, want ja wat gaat er gebeuren met je lijf. Nou ik wist niet wat me overkwam na deze 10 daagse kuur. Behalve dat je je super schoon voelt, bruis je van de energie... Heerlijk!! Ga in januari nog een kuur doen, om lekker fit en fris het nieuwe jaar te beginnen.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code