Top
DetoxQueen pakket zonder darmspoelen
Nieuw
  • DetoxQueen pakket zonder darmspoelen
  • DetoxQueen pakket zonder darmspoelen
  • DetoxQueen pakket zonder darmspoelen
rating 5
(5 / 2 Reviews)
105,00

Volwaardig pakket om je darmen schoon te maken en te ontgiften. Deze DetoxQueen kuur geeft je op een snelle manier weer energie. In slechts tien dagen voel je, je weer fit.

Veel klachten vinden hun oorsprong in vervuilde darmen. Door een of twee keer per jaar je darmen schoon te maken, te ontgiften, voorkom je veel klachten. Ook verdwijnen veel klachten.

Deze kuur kun je gemakkelijk thuis volgen. Je zult verbaast staan van de fijne resultaten!!

Inhoud:

handleiding met uitleg en recepten.

HappyLife Formule

DetoxQueen thee

Greenenergie capsules

2 x bitterzout

Borstel voor dry brushingReviews (2)
rating 5 (5 / 2 Reviews)

rating 5 Hier voor Ageeth een review betreffende de detoxkuur.
Ik ken Ageeth al jaren vanuit de detox kuur in Vlieland. Het was altijd heerlijk om met haar en haar collega Tinneke mee te gaan. Een echte opfrisser voor lichaam en geest. Alsof alles even gereset wordt in je lichaam en geest. Ik voelde me daarna altijd super fijn en energiek. Telkens als ik het gevoel heb dat mijn lichaam weer een opschoning nodig heeft. Wat altijd ook mooi meegenomen is is dat ik er ook altijd wat kilootjes mee kwijt raakte. Ook deze keer weer 3 kilo kwijtgeraakt met de detox kuur thuis. Vanwege mijn drukke leven kan ik namelijk minder goed mee naar Vlieland en vind het daarom erg fijn dat je deze kuur ook in de comfort van je eigen huis kunt doen.

Verder veel vertrouwen in Ageeth en haar producten. Ze gelooft in haar producten en zou niets verkopen als ze het product niet verder onderzocht en uitgeprobeerd had.

Laatst ook haar lipfluid besteld, en ook hierin komt Ageeth haar beloftes na.

rating 5 Nadat ik afgelopen juni de detox op Vlieland heb gedaan, had ik nu besloten om een thuisdetox te doen. Heerlijk om het nieuwe jaar fris te beginnen. De thuisdetox is een goed alternatief als je niet naar Vlieland kan.
Er zat een duidelijke uitleg bij het pakket en lekkere recepten! Ik voel mij weer lekker en energiek na de detox! Super!

Dank je wel Ageeth!

Groetjes Djamila

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code