Top
Over Ageeth
Mijn naam is Ageeth van der Veen, ik ben Klassiek Homeopaat. En heb jaren lang een praktijk gehad. Waarin ik de mensen niet alleen homeopathisch bij stond, maar ook op gebied van voeding en orthomoleculaire suppletie Ik ben dus vooral coach. En vooral Detox coach. Detoxen heeft me altijd gefascineerd. Ik ben me altijd bewust geweest van het feit dat als je darmen goed werken je ook goed gezond bent. Toch wilde ik na alles gelezen te hebben wat dr. Mayer heeft geschreven, zelf heel graag een kuur doen. 

Ik ben eigenlijk altijd wel fit en gezond geweest, maar had rond mijn achtendertigste jaar een aantal pittige klachten die ik in verband bracht met mijn darmen. (Steeds terugkerende pijnlijke gewrichten met de diagnose fibromyalgie? Waar ik absoluut niet aan wilde). Na een jaren lange zoektocht en vele kuren verder ben ik begonnen een eigen kuur samen te stellen.  Het heeft een tijd geduurd voor de kuur helemaal naar de zin was. Maar ik ben er blij mee! Heel erg blij!  

Ik kan je verzekeren dat ik nu meer dan tevreden ben. maar ik blijf me ontwikkelen. De effecten van de kuur zijn geweldig om te ervaren. . Ik help mensen op weg naar een relaxed en fijn voeding patroon. Zonder dat je daar uren voor in de keuken hoeft te staan. Ik leer mensen hun eigen “goeroe” te zijn. Want enkel jij, en jij alleen kunt uitvinden, ervaren wat wel of niet goed voor je is. Waar jij je goed bij voelt. Wat jij fijn vind om wel of niet te eten of te drinken. Het is een fijne zoektocht. En ik geef je stof om te onderzoeken en na te denken. 

Maar bovenal voelen mensen al tijdens de kuur, dat ze enorm opknappen. Zich prettiger voelen. Energieker zijn. Fit, schoon en slanker. Dat veel vage klachten verdwijnen. Dat er minder medicijnen nodig zijn in geval van ziekte. Dat andere klachten volledig verdwijnen. Kortom er vind in de meeste gevallen een totale ommekeer plaats. De Total Reset van DetoxQueen!