Top
VIP, Beauty en bewegen Detox Vlieland
  • VIP, Beauty en bewegen Detox Vlieland
  • VIP, Beauty en bewegen Detox Vlieland
  • VIP, Beauty en bewegen Detox Vlieland
rating 5
(4.8 / 22 Reviews)
981,00
Verwachte levertijd: 1 dag

Start drie dagen voor vertrek met de voorbereiding thuis, uw pakket met duidelijke richtlijnen helpt u op weg. Zondag- of Maandagochtend, afhankelijk van welke reis, stapt u met mij op de boot naar Vlieland. Bij deze VIP, Beauty & Bewegen kuur hoort pure luxe! Puur genieten en Volledig ontspannen! U voelt zich in korte tijd weer top fit, energiek en slank!


U verblijft op een luxe kamer in het mooie Seeduijn op Vlieland. Iedere ochtend tussen 8.00 uur en 9.00 uur gaat u rustig baantjes trekken in het zwembad. Iedere dag maken we een wandeling variërend van een uur tot 2 uurtjes. Dit kan samen met Ageeth,  maar wanneer u de voorkeur geeft om zelf te gaan wandelen is dat ook prima. Alles onder het motto: Niets moet- Alles mag!!

Verder heeft u onbeperkt gebruik van de Wellness met de verschillende sauna's. U ontvangt bij deze detox een zeer uitgebreid beauty behandel plan. Deze kunt u als u dat wilt ook nog uitbreiden tegen betaling. Echter deze VIP behandelingen zijn perfect! De rest van de tijd is voor Rust, genieten, sauna en natuurlijk de fantastische behandelingen. Op donderdag of vrijdag (afhankelijke van welke reis u geboekt heeft), vertrekken we weer naar het vaste land. We pakken de boot van 11.15 uur. De opbouw naar gewoon eten doet u thuis.

Inclusief volledig luxe Detoxpakket (met of zonder klysma), bootkaartje, voeding (sappen soep, yoghurt of kwark met zaden, thee en water).  Begeleiding door zeer ervaren en professionele detox coach Ageeth . Ze is naast klassiek homeopaat ook voeding deskundig en kan je van alles vertellen over natuurlijke suppletie.


Iedere dag (maandag t/m donderdag) voor het diner van 17.00 tot 18.00 uur een voeding praatje. 
Ageeth verteld je alles over voeding. Hoort graag wat jullie vragen zijn, om daar dan uitleg over te geven.  Wat moet je weten, om een keuze te maken die bij je past. Uitleg hoe je een gezond voedingspatroon aan leert en er een gewoonte van maakt. Uitleg over supplementen die we nodig hebben.
Er is tijd om al je vragen te stellen.
PEELING & LICHAAMSPAKKING
Onze pakkingen beginnen met een peeling van het hele lichaam. De peeling is bedoelt om de dode huidcellen te verwijderen en de aanmaak van nieuwe cellen te stimuleren. Doordat wij de huid verdunnen wordt de opneembaarheid van de huid vergroot, waardoor het product dat wij vervolgens aanbrengen beter intrekt. Tijdens de inwerktijd van de pakking krijg je een ontspannen hoofdhuidmassage.

Zeealgen zijn bijzonder rijk aan vitamines, sporenelementen en mineralen, zoals jodium, ijzer, koper, chroom en kobalt. Al deze mineralen en vitamines zorgen voor een ontgiftende en hydraterende werking en zijn ook nog eens zeer effectief voor de bloedsomloop. Hierdoor verbetert ook de toevoer van voedingsstoffen. De huid ziet er weer vitaal uit en voelt zacht, glad en schoon aan.

behandeltijd 60 minuten


AROMATHERAPIEMASSAGE

Aromatherapie behandelingen zijn op basis van pure plantenolien. Als basisolie gebruiken wij amandelolie, welke een hydraterende en verzachtende werking heeft voor de huid. Hier voegen wij een door jou gekozen etherische olie aan toe. Iedere etherische olie heeft haar eigen werking. Met deze olien geven wij een heerlijke ontspanningsmassage. 


behandeltijd 40 minuten

Babor New Age treatment

Verwentijd 55 minuten


Deze intensief verstevigende behandeling begint met een milde reiniging van uw gezicht. Na de reiniging wordt het doorbloedingsmasker aangebracht welke de celstofwisseling activeert. Hierdoor word uw huid van binnen gevoed en worden de werkstoffen tijdens de behandeling beter opgenomen. Hierna worden de dode huidcellen met behulp van enzymen op milde wijze verwijderd. Dit stimuleert de celdeling en werkstoffen kunnen beter intrekken. Vervolgens krijgt u een stimulerende gezichtsmassage waarbij grepen uit de bindweefsel massage worden afgewisseld met grepen die de spiercontractie reduceren. Dit verstevigt de huid met collageen en mimische rimpels verzachten.


· Milde Olie reiniging met Hy- Öl en Phytoactive kruidencomplex
· Doorbloedingsmasker
· Peeling met enzymen
· Hyaluronzuur serum + HSR Anti-Aging serum
· Eeffective Touch Massage
· Botox like Algen masker
· Afsluitende verzorging.

Deze behandeling kunt u uitbreiden en een nog sterkere anti-aging effect geven met de volgende modules:

Anti-aging oog pakking. €5,-

Verfrissende hydraterende vliespads met panthenol voor het oog gebied. Verminderd zwelling, wallen en rimpels veroorzaakt door droogte en vermoeidheid.

Ampullen Crashkuur 10 min. €15,-

Ampullen zijn ontwikkelt om goed en snel door de huid opgenomen te worden. Ze bevatten 8 a 9 keer meer werkstoffen dan een crème of een masker en geven de huid daardoor een flinke oppepper. Er zijn ampullen voor bijna elke huidconditie en de kuur word dan ook op uw persoonlijke huidbehoeftes afgestemd.

Microneedling. 10 min. €25,-

Door middel van een dermaroller worden er kleine gaatjes (0.2mm) gemaakt in de opperhuid waardoor werkstoffen dieper in de huid trekken. Dit maakt de behandeling sterker en een duurzamere werking. Ook wordt het helingsproces van de huid gestimuleerd waardoor de huid frisser en steviger aanvoelt en een mooie gezonde glow krijgt. De roller krijgt u mee voor thuisgebruik.


LEVERPAKKING KUNT U ZELF DOEN MET DE INSTRUCTIES VAN AGEETH 
Op verzoek wanneer je, je lever extra wilt ondersteunen kun je vragen om een leverpakking.

De lever is een zeer gecompliceerd orgaan. Hij filtert elke 24 uur meer dan 600 liter bloed en kan alles verwerken en gifvrij maken wat we via de spijsvertering binnen krijgen.

We zouden beter voor onze lever zorgen als we beseffen hoe belangrijk dat orgaan voor onze gezondheid is. Een goed functionerende lever kan ons voor veel ellende behoeden.

De lever moet veel gifstoffen opruimen. Tijdens de detoxweek kun je dit ondersteunen met een leverpakking en door steeds voldoende te drinken en te bewegen.

Een leverpakking bestaat uit een papje van water en groene klei met hieraan toegevoegd enkele druppels (essentiële) olie. Dit wordt op een doekje verdeeld en wordt op de lever gelegd, met een warme kruik. Daarover heen komt een opgevouwen handdoek.  U blijft lekker rustig liggen gedurende 20 tot 30 minuten Toegedekt met een deken of plaid.

De lever gaat nu ontgiften en zorgt voor de afvoer van de toxines. Dit kan een vieze smaak in de mond geven, maar ook een hele diepe ontspanning en een gewelddadig gevoel in de buik.


Reviews (22)
rating 5 (4.8 / 22 Reviews)

Yvonne (19-07-2019) rating 5 Altijd al een keer een detox-kuur willen doen? Dan is deze week op Vlieland echt een aanrader. Ik ben nu voor de 2de keer mee geweest en het was weer genieten. Professionele begeleiding van Ageeth, tijd voor jezelf, niets hoeft, heerlijke behandelingen, fijne gesprekken, boekje lezen, duik in de zee, wandelingen maken en dat allemaal op dat prachtige eiland. Herboren ga je weer naar huis!!

Yvonne (18-07-2019) rating 5 Altijd al eens een detox-kuur willen doen? Doe dat dan op Vlieland onder de professionele begeleiding van Ageeth. Ik ben er begin juli voor de 2de keer geweest en het was weer genieten. Tijd voor jezelf, niets hoeft, heerlijke behandelingen, fijne gesprekken, boekje lezen, duik in de zee, wandelingen maken en dat allemaal op dat prachtige eiland. Herboren ga je weer naar huis!!

Caroline (17-07-2019) rating 5 Deze detox is pure verwennerij. Ik heb genoten van de prachtige plek en zeer smakelijke smoothies, sapjes, kwarkjes en soepjes. Zonder honger gevoel! Verwennerij met de behandelingen. Zon, zee en strand. Met de inspirerende Ageeth erbij. Wat wil een mens nog meer?! Echt een top week. En nog gezond ook!

Nelleke (15-07-2019) rating 5 Na een heftig jaar waarbij je leven binnen één seconde op zijn kop staat, kan ik bijna zeggen ik ben er weer!
Mede dankzij de VIP detox op Vlieland 1 juli jl.

Nooit geweten dat de gevolgen van een zware hersenschudding zo heftig konden zijn. Ermee leren leven was mijn enige optie. Dat betekende leven met velerlei beperkingen wanneer blijkt dat het uiteindelijk om NAH (niet aangeboren hersenletsel) gaat. Na 12 maanden revalideren in het Nederlandse medische circuit, heb ik me hier niet bij neergelegd en ben ik samen met mijn partner naar Amerika afgereisd voor een specifieke cognitieve behandeling op maat. Binnen een week was er aantoonbare verbetering in de hersenfunctie zichtbaar.
De kickstart was gemaakt, welke thuis in NL een gevolg kreeg.

Na drie maanden thuis verder intensief te hebben gerevalideerd en het steeds beter met me ging kreeg ik de enorme behoefte om tevens het lijf te resetten. Je darmen en lever werken zeer nauw met de hersenen en omdat hier mijn manco's lagen zag ik de verbinding.

Ik ga een detox kuur doen bij Ageeth!
En het liefst in alle rust op Vlieland, één van de mooiste waddeneilanden.
Na een bezoekje bij Malle Pietje in St. Anne kwam de definitieve keus. Wederom samen met mijn partner afgereisd, ook hij wilde een reset punt en meer energie krijgen. Als man toch enigszins sceptisch, maar wel stoer om het samen te gaan doen.

Het was een bijzondere ervaring en zeker een aanrader om de VIP detox met bewegen te gaan doen.
Een ruime kamer biedt je alle mogelijkheden om te kunnen ontspannen en te genieten van het uitzicht op de Noordzee. We hebben heerlijk gefietst en genoten van de verse munt thee met gember op de terrasjes. Als je niks krijgt smaakt alles, aldus mijn wederhelft.
Alles voor het goede doel!

De eetmomenten samen met de leuke groep waren bijzonder. Je leert heel veel van elkaar en Ageeth verteld veel over voeding. Ook al ben ik meer dan twintig jaar met voeding bezig, je leert elke keer weer nieuwe dingen en tevens krijg je ook bevestigingen van wat je wel weet. Ik merkte dat ik dat heel fijn vond.

De sapjes, de kwark voor lunch en de soepen als diner waren erg lekker en vulden goed. Geen moment hebben we ons slapjes gevoeld of het gevoel van hongerigheid gehad.

De lichaams- en gezichtsbehandelingen waren een weldaad. Fijne producten en de professionele schoonheidsspecialistes gaven je het gevoel dat je als 'detoxer' wel heel speciaal bent als gast. Dat willen we toch allemaal?

Kortom: Een bijzondere 10-daagse detox kuur waarvan 5 dagen op Vlieland. Binnen een week was ik 3 kg afgevallen en mijn partner zelfs 5 kg. We voelen ons schoon en veel energieker, mede dankzij het borstelen voor het douchen (ik doe het nog elke dag) en de wellness behandelingen ga je ook nog met een super zachte huid naar huis.

Missie geslaagd en ik voel me elke de dag nog meer verbeteren in mijn functioneren. Ook wederhelft zegt zich erg goed te voelen en moest vooral erbij schrijven dat het zijn kickstart is geweest om nog meer kilo's kwijt te willen raken en zich nog energierijker te willen voelen.
Hoe blij kan een mens zijn!

Bedankt Ageeth XXX
(en uiteraard de rest van de meiden -
fijn dat we elkaar blijven volgen)

Olga (14-07-2019) rating 5 Wil je goed tot rust komen en wat tijd voor jezelf dan is deze detoxweek op Vlieland zeker een aanrader! Ruime hotelkamer met uitzicht op zee. Gezonde sapjes en soepjes. Het was een mooie ervaring dankzij de goede begeleiding van Ageeth en de leuke groep. En natuurlijk ook vanwege het prachtige eiland.
Met een zeer ontspannen gevoel stapte ik vrijdag weer op de boot richting Harlingen. De 5 dagen Vlieland zijn voorbij gevlogen...

Hanneke (07-04-2019) rating 5 Afgelopen week genoten van mijn eerste detox week met Ageeth. En genieten is het, als je deze week op Vlieland bent. Vanaf het moment dat we elkaar troffen bij de boot kon ik alle drukte werkelijk achter mij laten.
Tijdens de hele week zorgde Ageeth met aandacht voor alle deelnemers. In het hotel konden we genieten van de heerlijkste sapjes, onbeperkt kruidenthee en soepen. De behandelingen, de welness en het zwembad ondersteunden op een luxe manier de detox.
Voor mij geen thuisdetox meer. Ik ga voortaan voor een volledig ontspannen en goed begeleidde detox bij Ageeth. Aanrader!

Fee (06-02-2019) rating 5 Mijn man en ik zijn wederom samen naar Vlieland gegaan vorige week voor de detox. Het was nuttig, erg gezellig en inspirerend. Helemaal schoon en gereset zijn we weer klaar om gezonde gewoontes te hervatten en vol met goede haalbare ideeën om je fijn en fit te voelen. Ageeth en de rest van de groep, dankjewel!

Anita (17-07-2018) rating 5 Heerlijk thuiskomen na een week kuren op Vlieland: je voelt je berefit, je ziet er beter uit en je bent heerlijk uitgerust.
Het was mijn tweede keer. Ik ga voor een weekje me-time en omdat ik geloof in de toegevoegde waarde van detoxen. En zeker op de manier doe Ageeth neerzet. Omdat het mijn interesse heeft, weet ik al veel over gezonde voeding en eet ik overwegend puur en gezond. Toch weet Ageeth mij altijd weet over nieuwe inzichten te informeren. Heel fijn!

Marga (17-07-2018) rating 5 Al weer ruim een week thuis na de VIP detox kuur, voel me erg goed en mijn suiker spiegel is nog steeds mooi laag.
Na een weekje sapvasten is het toch weer makkelijker om thuis ook het eetpatroon wat gezonder te houden. Het waren weer heerlijke dagen met perfect weer, een hele leuke groep en mooie locatie.
Ik ga volgend jaar zeker weer, een weekje voor jezelf is een echt cadeautje

Louise (17-07-2018) rating 5 Heerlijk genoten van de VIP detoxkuur. Lekker bijgetankt en kan er weer een lekker tegenaan. Behandeling (beauty) waren super de luxe, en mooie grote kamers met balkon en zeezicht.
Ook het kuren ging heel gemakkelijk af. Kom zeker terug.

Monique Douma (10-07-2018) rating 5 Weer thuis van een week VIP detoxen op het mooie eiland Vlieland. Wat is het me weer (meer dan) goed bevallen! De lekkere sapjes en soepen, de heerlijke behandelingen, de wellness v/h hotel, het zwemmen, de wandelingen, het shoppen (Haha!), de sùperleuke groep mededetoxers, de mooie gesprekken, het prachtige weer, èn niet te vergeten onze Detox Queen Ageeth hebben deze week gemaakt tot wat het was: een heerlijkheid!!!! Ik voel me weer fris, schoon en opgeladen met nieuwe energie. Seeduyn is een prachtig hotel, pal aan zee. De luxe hotelkamer met super zeezicht maakt het plaatje compleet. In je bed hoor je het ruisen van de zee..Hoe mooi kun je het hebben?! Ik verheug me alweer op een volgende keer!

Bo (09-07-2018) rating 4 Heerlijke dagen gehad op Vlieland, een echte verwennerij!! Heerlijk hotel, fijne behandelingen en gezonde producten en super gezelschap!! Weer helemaal opgeladen, dank Ageeth!

Irma hermans (07-07-2018) rating 4 Net terug van een paar heerlijke dagen op Vlieland. Het detoxen is mij erg meegevallen mede dankzij de heerlijke sapjes, smoothies en soepen. We hadden een leuke groep en werden prima begeleid door Ageeth bij wie je altijd terecht kon voor vragen. 's Morgens lekker zwemmen, dagelijks een lekkere wandeling en de beautybehandelingen maakten dat de tijd omvloog. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar!

Geertje (07-07-2018) rating 5 Heeeerlijk, weekje detoxen bij Ageeth. Prachtig hotel meteen aan het strand en dan nog mooi weer ook! 3 heerlijke behandelingen. Wat wil een mens nog meer?
Het was een leuke groep vrouwen die onder de bezielende leiding van Ageeth met het detoxen en tit rust komen bezig zijn geweest. Zeer de moeite waard. Thnx 👍🏻

Margreet de Haan (07-07-2018) rating 4 Super fijn gehad op Vlieland! Een echte aanrader.

Karianne (23-05-2018) rating 5 Eind maart heb ik weer een week mogen genieten op Vlieland in het gezelschap van Ageeth. Wat was het heerlijk: rust, wellness, gezelligheid, gezond eten, pure voeding...wat een cadeautje voor mezelf. Het is de derde keer dat ik een detox reis bij Ageeth heb mogen boeken. Elke keer weer een verademing. Voor het eerst de VIP detox geboekt. Wow! wat een luxe. Iedereen verdient af en toe een dergelijke week: alleen jij zelf telt. Niets moet, veel mag. Je hoofd en lichaam komen echt tot rust. Wat voel ik me goed tijdens de detox periode! Niet afzien, puur energie tanken! Met haar jarenlange ervaring is Ageeth echt een detox queen en haar warme ontvangst en vriendelijke begeleiding doet mij nu alweer sparen voor de volgende Vlieland reis.

Alie (09-05-2018) rating 5 Ik ben in maart voor de vierde keer op Vlieland geweest voor de detox met Ageeth. Deze keer de VIP.. Het was heerlijk! Het programma met beweging en mooie behandelingen in de wellness was precies goed. Tussendoor ruimschoots de tijd voor jezelf.
Wat ik fijn vind aan detoxen op Vlieland ipv thuis, is dat alles voor je wordt geregeld. Je hoeft nergens naar om te kijken, alleen maar genieten! En het feit dat er een enorme ruimte alleen voor detoxers beschikbaar is, is ook heel fijn! Je hoeft de andere hotelgasten niet te zien eten, en je loopt indien gewenst de hele dag in je badjas. Ik ga in elk geval in oktober weer! Bedankt Ageeth!

Astrid (05-02-2018) rating 4 Weer terug naar business as usual, wat was Vlieland weer geweldig! Deze kuur, is mij super goed bevallen, niets hoeft, alles mag....heerlijk. Mooie wandelingen, de wellness, massages, behandelingen,mmm heerlijk. En natuurlijk on top of that, de geweldige begeleiding van Ageeth! Weer wijzer geworden, dank Ageeth!Tot een volgende keer, nu al zin!

Han (04-02-2018) rating 5 Ik dacht, detoxen is typisch iets voor vrouwen. Echter als je meegaat met Ageeth is niets minder het geval. Ook als man is het verademing voor lijf en leden waarbij de behandelingen ook geschikt gemaakt zijn voor mannen, stevige massage, gezichtsbehandeling voor mannenhuid en heerlijke pakking. Ook het motto “alles mag en niets hoeft” maakt het een week waarin ruimte is voor zowel sportiviteit als voor relaxen. Nu had ik het geluk om samen met 4 fantastische vrouwen deze kuurweek te mogen beleven onder de vakkundige begeleiding van Ageeth, waardoor het goed vol te houden was. De sappen en soepen waren smaakvol en gedurende de dagen heb ik geen moment honger gehad. Het idee van Ageeth om een “MEN ONLY DETOX” te organiseren zou mogelijk nog meer mannen de gelegenheid geven om het effect van detox te gaan ervaren en net als ik met veel energie weer aan de slag te kunnen.
Atheense, bedankt voor de leerzame week!

Suzette (04-02-2018) rating 5 Dank weer voor de heerlijke week. Het lijf voelt weer schoon en energiek. Geweldige start voor weer een nieuw jaar. Een echte VIP start met heerlijke massage, peeling en pakking en gezichtsbehandeling, pure verwennerij. De detoxkuur was wederom erg goed verzorgd onder de vakkundige leiding van Ageeth. Verder een gezellige groep die mij steunde bij “dipjes”. Wat ik meeneem naar huis zijn, naast een nieuwe dosis energie ook veel bruikbare tips over gezond en lekker eten. Ageeth dankjewel voor je zorg en aandacht, met recht een Detoxqueen en ik ga volgende jaar zeker weer mee!

Pascale (02-02-2018) rating 5 Net thuis van heerlijke dagen op Vlieland. Wat een verwennerij. Niets hoeft en alles mag. ‘s ochtends lekker zwemmen, ‘s middags een heerlijke wandeling, een fijn welnessgedeelte in het hotel, goede begeleiding van Ageeth, erg leuke mede-detoxers en de hele dag staan er thee en sapjes voor je klaar. Wat wilt een mens nog meer. Kortom veel redenen om nog eens terug te gaan naar dit geweldige eiland.

Birgit Slegers (04-01-2018) rating 5 Hallo,

Wat een mooi arrangement heeft u. Nu zie ik dat er 1 eind januari is en 1 in juli. Graag zou ik eind februari met een vriendin van uw arrangement gebruik willen maken, is dat ook mogelijk?

Met vriendelijke groet,
Birgit Slegers

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code