Top
VIP, Beauty en bewegen Detox Vlieland
  • VIP, Beauty en bewegen Detox Vlieland
  • VIP, Beauty en bewegen Detox Vlieland
  • VIP, Beauty en bewegen Detox Vlieland
FullFullFullFullFull
(4.8 / 4 Reviews)
981,00
Product is niet meer leverbaar

Start drie dagen voor vertrek met de voorbereiding thuis, uw pakket met duidelijke richtlijnen helpt u op weg. Zondag- of Maandagochtend, afhankelijk van welke reis, stapt u met mij op de boot naar Vlieland. Bij deze VIP, Beauty & Bewegen kuur hoort pure luxe! Puur genieten en Volledig ontspannen! U voelt zich in korte tijd weer top fit, energiek en slank!


U verblijft op een luxe kamer in het mooie Seeduijn op Vlieland. Iedere ochtend tussen 8.00 uur en 9.00 uur gaat u rustig baantjes trekken in het zwembad. Iedere middag om 13.00 uur maken we een wandeling variërend van een uur tot 2 uurtjes. Verder heeft u onbeperkt gebruik van de Wellness met de verschillende sauna's. U ontvangt bij deze detox een zeer uitgebreid beauty behandel plan. Deze kunt u als u dat wilt ook nog uitbreiden tegen betaling. Echter deze VIP behandelingen zijn perfect! De rest van de tijd is voor Rust, genieten, sauna en natuurlijk de fantastische behandelingen. Op donderdag of vrijdag (afhankelijke van welke reis u geboekt heeft), vertrekken we weer naar het vaste land. We pakken de boot van 11.15 uur. De opbouw naar gewoon eten doet u thuis.

Inclusief volledig luxe Detoxpakket (met of zonder klysma), leverpakking, bootkaartje, voeding (sappen soep, yoghurt of kwark met zaden, thee en water).  Begeleiding door zeer ervaren en professionele detox coach Ageeth . Ze is naast klassiek homeopaat ook voeding deskundig en kan je van alles vertellen over natuurlijke suppletie.

Altijd kleine groepjes! Max 8 deelnemers!!

LEVERPAKKING DOOR AGEETH
De lever is een zeer gecompliceerd orgaan. Hij filtert elke 24 uur meer dan 600 liter bloed en kan alles verwerken en gifvrij maken wat we via de spijsvertering binnen krijgen.

We zouden beter voor onze lever zorgen als we beseffen hoe belangrijk dat orgaan voor onze gezondheid is. Een goed functionerende lever kan ons voor veel ellende behoeden.

De lever moet veel gifstoffen opruimen. Tijdens de detoxweek ondersteunen we dit met een leverpakking.

Een leverpakking bestaat uit een papje van water en groene klei met hieraan toegevoegd enkele druppels (essentiële) olie. Dit wordt op een doekje verdeeld en wordt op de lever gelegd, met een warme kruik. Daarover heen komt een opgevouwen handdoek. U wordt toegedekt met uw dekbed of een plaid. U blijft lekker rustig liggen gedurende 20 tot 30 minuten

De lever gaat nu ontgiften en zorgt voor de afvoer van de toxines. Dit kan een vieze smaak in de mond geven, maar ook een hele diepe ontspanning en een gewelddadig gevoel in de buik.

PEELING & LICHAAMSPAKKING
Onze pakkingen beginnen met een peeling van het hele lichaam. De peeling is bedoelt om de dode huidcellen te verwijderen en de aanmaak van nieuwe cellen te stimuleren. Doordat wij de huid verdunnen wordt de opneembaarheid van de huid vergroot, waardoor het product dat wij vervolgens aanbrengen beter intrekt. Tijdens de inwerktijd van de pakking krijg je een ontspannen hoofdhuidmassage.

Zeealgen zijn bijzonder rijk aan vitamines, sporenelementen en mineralen, zoals jodium, ijzer, koper, chroom en kobalt. Al deze mineralen en vitamines zorgen voor een ontgiftende en hydraterende werking en zijn ook nog eens zeer effectief voor de bloedsomloop. Hierdoor verbetert ook de toevoer van voedingsstoffen. De huid ziet er weer vitaal uit en voelt zacht, glad en schoon aan.

behandeltijd 60 minuten


AROMATHERAPIEMASSAGE

Aromatherapie behandelingen zijn op basis van pure plantenolien. Als basisolie gebruiken wij amandelolie, welke een hydraterende en verzachtende werking heeft voor de huid. Hier voegen wij een door jou gekozen etherische olie aan toe. Iedere etherische olie heeft haar eigen werking. Met deze olien geven wij een heerlijke ontspanningsmassage. 


behandeltijd 40 minuten

Babor New Age treatment

Verwentijd 55 minuten


Deze intensief verstevigende behandeling begint met een milde reiniging van uw gezicht. Na de reiniging wordt het doorbloedingsmasker aangebracht welke de celstofwisseling activeert. Hierdoor word uw huid van binnen gevoed en worden de werkstoffen tijdens de behandeling beter opgenomen. Hierna worden de dode huidcellen met behulp van enzymen op milde wijze verwijderd. Dit stimuleert de celdeling en werkstoffen kunnen beter intrekken. Vervolgens krijgt u een stimulerende gezichtsmassage waarbij grepen uit de bindweefsel massage worden afgewisseld met grepen die de spiercontractie reduceren. Dit verstevigt de huid met collageen en mimische rimpels verzachten.


· Milde Olie reiniging met Hy- Öl en Phytoactive kruidencomplex
· Doorbloedingsmasker
· Peeling met enzymen
· Hyaluronzuur serum + HSR Anti-Aging serum
· Eeffective Touch Massage
· Botox like Algen masker
· Afsluitende verzorging.

Deze behandeling kunt u uitbreiden en een nog sterkere anti-aging effect geven met de volgende modules:

Anti-aging oog pakking. €5,-

Vervrissende hydraterende vliespads met panthenol voor het ooggebied. Verminderd zwelling, wallen en rimpels veroorzaakt door droogte en vermoeidheid.

Ampullen Crashkuur 10 min. €15,-

Ampullen zijn ontwikkelt om goed en snel door de huid opgenomen te worden. Ze bevatten 8 a 9 keer meer werkstoffen dan een crème of een masker en geven de huid daardoor een flinke oppepper. Er zijn ampullen voor bijna elke huidconditie en de kuur word dan ook op uw persoonlijke huidbehoeftes afgestemd.

Microneedling. 10 min. €25,-

Door middel van een dermaroller worden er kleine gaatjes (0.2mm) gemaakt in de opperhuid waardoor werkstoffen dieper in de huid trekken. Dit maakt de behandeling sterker en een duurzamere werking. Ook wordt het helingsproces van de huid gestimuleerd waardoor de huid frisser en steviger aanvoelt en een mooie gezonde glow krijgt. De roller krijgt u mee voor thuisgebruik.Reviews (4)
FullFullFullFullFull (4.8 / 4 Reviews)

Astrid (05-02-2018) FullFullFullFullEmpty Weer terug naar business as usual, wat was Vlieland weer geweldig! Deze kuur, is mij super goed bevallen, niets hoeft, alles mag....heerlijk. Mooie wandelingen, de wellness, massages, behandelingen,mmm heerlijk. En natuurlijk on top of that, de geweldige begeleiding van Ageeth! Weer wijzer geworden, dank Ageeth!Tot een volgende keer, nu al zin!

Han (04-02-2018) FullFullFullFullFull Ik dacht, detoxen is typisch iets voor vrouwen. Echter als je meegaat met Ageeth is niets minder het geval. Ook als man is het verademing voor lijf en leden waarbij de behandelingen ook geschikt gemaakt zijn voor mannen, stevige massage, gezichtsbehandeling voor mannenhuid en heerlijke pakking. Ook het motto “alles mag en niets hoeft” maakt het een week waarin ruimte is voor zowel sportiviteit als voor relaxen. Nu had ik het geluk om samen met 4 fantastische vrouwen deze kuurweek te mogen beleven onder de vakkundige begeleiding van Ageeth, waardoor het goed vol te houden was. De sappen en soepen waren smaakvol en gedurende de dagen heb ik geen moment honger gehad. Het idee van Ageeth om een “MEN ONLY DETOX” te organiseren zou mogelijk nog meer mannen de gelegenheid geven om het effect van detox te gaan ervaren en net als ik met veel energie weer aan de slag te kunnen.
Atheense, bedankt voor de leerzame week!

Suzette (04-02-2018) FullFullFullFullFull Dank weer voor de heerlijke week. Het lijf voelt weer schoon en energiek. Geweldige start voor weer een nieuw jaar. Een echte VIP start met heerlijke massage, peeling en pakking en gezichtsbehandeling, pure verwennerij. De detoxkuur was wederom erg goed verzorgd onder de vakkundige leiding van Ageeth. Verder een gezellige groep die mij steunde bij “dipjes”. Wat ik meeneem naar huis zijn, naast een nieuwe dosis energie ook veel bruikbare tips over gezond en lekker eten. Ageeth dankjewel voor je zorg en aandacht, met recht een Detoxqueen en ik ga volgende jaar zeker weer mee!

Pascale (02-02-2018) FullFullFullFullFull Net thuis van heerlijke dagen op Vlieland. Wat een verwennerij. Niets hoeft en alles mag. ‘s ochtends lekker zwemmen, ‘s middags een heerlijke wandeling, een fijn welnessgedeelte in het hotel, goede begeleiding van Ageeth, erg leuke mede-detoxers en de hele dag staan er thee en sapjes voor je klaar. Wat wilt een mens nog meer. Kortom veel redenen om nog eens terug te gaan naar dit geweldige eiland.

Stuur naar een vriend
@
@