Top
VIP, Beauty en bewegen Detox Vlieland (optioneel paarden- / Danscoach)
Nieuw
  • VIP, Beauty en bewegen Detox Vlieland (optioneel paarden- / Danscoach)
  • VIP, Beauty en bewegen Detox Vlieland (optioneel paarden- / Danscoach)
  • VIP, Beauty en bewegen Detox Vlieland (optioneel paarden- / Danscoach)
  • VIP, Beauty en bewegen Detox Vlieland (optioneel paarden- / Danscoach)
  • VIP, Beauty en bewegen Detox Vlieland (optioneel paarden- / Danscoach)
rating 5
(4.8 / 22 Reviews)
1.018,00
Verwachte levertijd: 1 dag


Let op: de kosten voor het verblijf (a 619,- euro per persoon) dient u ter plekke aan het hotel te voldoen! De totale kosten: compleet programma + detoxkuur + begeleiding + verblijf zijn 1018,- euro. Tevens vraagt het hotel uw boeking te garanderen in de vorm van een aanbetaling of creditcardgarantie. Annuleringen vanaf 1 week van te voren worden door het hotel in rekening gebracht. Door via deze site te boeken gaat u automatisch akkoord met de voorwaarden van het hotel.

De Super Vip Beauty & Bewegen. RESET!

Start vier dagen voor vertrek met de voorbereiding thuis Je pakket met duidelijke richtlijnen helpt je op weg. Zondag- of Maandagochtend, afhankelijk van welke reis, stap je met mij op de boot naar Vlieland. Bij deze VIP, Beauty & Bewegen kuur hoort pure luxe! Puur genieten en Volledig ontspannen! Je voelt je in korte tijd weer top fit, energiek en slank!

Een pure RESET

Je verblijft op een luxe kamer in het mooie Seeduyn op Vlieland. Iedere ochtend Om 10.00 uur gaan we een lekkere wandeling maken. Wandelingen zijn minimaal een uur. Er zitten ook langere wandelingen bij. ’s Morgens tussen 8.00 en 9.00 kun je baantjes trekken in het zwembad. Uiteraard ben je vrij om dat op een andere tijd van de dag te doen. Je mag gratis gebruik maken van de Fitness ruimte.

Wat krijg je in deze VIP Beauty & Bewegen

*Luxe Detoxpakket

*Bootkaartje naar Vlieland

*Begeleiding door ervaren detox coach

*Alle sappen, soepen, kwark, thee etc.

*Luxe kamer aan zee-of landzijde

*Drie zeer Luxe behandelingen in de salon van Seeduyn (je mag de       keuze zelf maken uit vijf verschillende behandelingen). uiteraard         mag je de behandelingen nog uitbreiden tegen betaling.

*Onbeperkt gebruik van de Wellness met Luxe sauna’s

*Badjas, slippers en waterkoker op de kamer

*Uitleg basis Gezonde voeding
*Uitleg basis supplementen
*Iedere dag ochtend wandeling

*Gebruik eigen huiskamer waar we alles nuttigen

*Leverpakking (doe je zelf op je kamer)

*Optioneel Paardencoach sessie of danscoach sessie (€75.-)

**ALLES ONDER HET MOTTO NIETS MOET ALLES MAG!Natuurlijk mag je ook je eigen plan trekken! Niets moet en alles mag blijft mijn motto. Voel je niet verplicht om mee te doen als je gewoon lekker zelf een boek wilt lezen of alleen wilt wandelen. Je bent op deze reis voor jezelf. Uiteraard heb je als VIP onbeperkt gebruik van de Wellness met de verschillende sauna's.

Je ontvangt bij deze detox een zeer uitgebreid beauty behandel plan. Deze kun je als je dat wilt ook nog uitbreiden tegen betaling. Echter deze VIP behandelingen zijn perfect! Via het hotel ontvang je de tijden wanneer je in de salon wordt verwacht. De rest van de tijd is voor Rust, genieten, sauna en natuurlijk het fantastische eiland.. Op donderdag of vrijdag (afhankelijke van welke reis je geboekt hebt), vertrekken we weer naar het vaste land. We pakken de boot van 11.15 of 16.45 uur (check de tijd op je schema).

Ruim op tijd ontvang jij je luxe detoxpakket en alle informatie. De voorbereiding en opbouw naar gewoon eten doe je thuis. 
 
Zelf neem ik de begeleiding voor mijn rekening. Na ruim 12 jaar detox kennis en ervaring in het begeleiden van detoxers ben ik van alle ins en outs op de hoogte. Samen met mijn uitgebreide kennis in voeding en suppletie kom jij met gemak door deze RESET!

Mijn ervaring in mijn eigen praktijk Klassieke Homeopathie is enorm. Ik gebruik dan ook regelmatig homeopathische middelen wanneer je deze nodig hebt tijdens het Detox proces. Na 17 jaar een drukke praktijk gehad te hebben, heb ik me de laatste jaren volledig op de detox en voeding gestort. Ik hou er van om met gemotiveerde mensen te werken.

Iedere dag is er alle tijd om vragen te stellen over voeding, supplementen etc. Ik zorg ervoor dat je de basis over gezonde voeding krijgt.

**Bij deze Super VIP kies je drie behandelingen die je het liefst wilt ontvangen. Je kunt kiezen uit vijf. Na boeking neemt het hotel contact met je op. Daar kun je meteen je voorkeur aangeven voor welke behandelingen jij gaat! Dit zijn de behandelingen:

1 PEELING & LICHAAMSPAKKING

Onze pakkingen beginnen met een peeling van het hele lichaam. De peeling is bedoelt om de dode huidcellen te verwijderen en de aanmaak van nieuwe cellen te stimuleren. Doordat wij de huid verdunnen wordt de opneembaarheid van de huid vergroot, waardoor het product dat wij vervolgens aanbrengen beter intrekt. Tijdens de inwerktijd van de pakking krijg je een ontspannen hoofdhuid massage. Zee algen zijn bijzonder rijk aan vitamines, sporenelementen en mineralen, zoals jodium, ijzer, koper, chroom en kobalt. Al deze mineralen en vitamines zorgen voor een ontgiftende en hydraterende werking en zijn ook nog eens zeer effectief voor de bloedsomloop. Hierdoor verbetert ook de toevoer van voedingsstoffen. De huid ziet er weer vitaal uit en voelt zacht, glad en schoon aan. behandeltijd 60 minuten

2 MASSAGE
Keuze uit Hot-Stone, Aromatherapie of ontspanning massage behandeltijd 40 minuten

3 BABOR NEW AGE TREATMENT
Verwentijd 55 minuten Deze intensief verstevigende behandeling begint met een milde reiniging van uw gezicht. Na de reiniging wordt het doorbloedingsmasker aangebracht welke de celstofwisseling activeert. Hierdoor word uw huid van binnen gevoed en worden de werkstoffen tijdens de behandeling beter opgenomen. Hierna worden de dode huidcellen met behulp van enzymen op milde wijze verwijderd. Dit stimuleert de celdeling en werkstoffen kunnen beter intrekken. Vervolgens krijgt u een stimulerende gezichtsmassage waarbij grepen uit de bindweefsel massage worden afgewisseld met grepen die de spiercontractie reduceren. Dit verstevigt de huid met collageen en mimische rimpels verzachten. · Milde Olie reiniging met Hy- Öl en Phytoactive kruidencomplex · Doorbloedingsmasker · Peeling met enzymen · Hyaluronzuur serum + HSR Anti-Aging serum · Effectieve Touch Massage · Botox like Algen masker · Afsluitende verzorging. Deze behandeling kunt u uitbreiden en een nog sterkere anti-aging effect geven met de volgende modules: Anti-aging oog pakking. €5,- Verfrissende hydraterende vlies pads met panthenol voor het oog gebied. Verminderd zwelling, wallen en rimpels veroorzaakt door droogte en vermoeidheid. Ampullen Crashkuur 10 min. €15,- Ampullen zijn ontwikkelt om goed en snel door de huid opgenomen te worden. Ze bevatten 8 a 9 keer meer werkstoffen dan een crème of een masker en geven de huid daardoor een flinke oppepper. Er zijn ampullen voor bijna elke huidconditie en de kuur word dan ook op uw persoonlijke huidbehoeftes afgestemd. Microneedling. 10 min. €25,- Door middel van een derma roller worden er kleine gaatjes (0.2mm) gemaakt in de opperhuid waardoor werkstoffen dieper in de huid trekken. Dit maakt de behandeling sterker en een duurzamere werking. Ook wordt het helingsproces van de huid gestimuleerd waardoor de huid frisser en steviger aanvoelt en een mooie gezonde glow krijgt. De roller krijgt u mee voor thuisgebruik.

 

4 MANICURE BEHANDELING (zonder lakken)
O.P.I is inmiddels al jaren een begrip onder de manicures en pedicures. De producten zijn rijk in werkstoffen en helpen de huid en nagels om in optimale conditie te komen.

Reiniging, hand scrub, nagels in vorm vijlen, nagelriemen verzorgen, handcrème in masseren.

Je kunt deze behandeling uiteraard nog uitbreiden.

Verwentijd 30 minuten

5 PEDICURE BEHANDELING (zonder lakken)
O.P.I is inmiddels al jaren een begrip onder de manicures en pedicures. De producten zijn rijk in werkstoffen en helpen de huid en nagels om in optimale conditie te komen. Reiniging, voetscrub, eelt vijlen, nagelriemen verzorgen, nagels in vorm vijlen, voetcrème.

Behandeltijd 40 minuten.

LEVERPAKKING
Wil je een leverpakking? Geef dit dan even aan. Ik heb alle spullen mee om deze te doen. Je kunt dat zelf voor het slapen gaan op je kamer doen, of tijdens een moment rust midden op de dag.

De lever is een zeer gecompliceerd orgaan. Hij filtert elke 24 uur meer dan 600 liter bloed en kan alles verwerken en gifvrij maken wat we via de spijsvertering binnen krijgen. We zouden beter voor onze lever zorgen als we beseffen hoe belangrijk dat orgaan voor onze gezondheid is. Een goed functionerende lever kan ons voor veel ellende behoeden. De lever moet veel gifstoffen opruimen. Tijdens de Detox week kun je dit ondersteunen met een leverpakking en door steeds voldoende te drinken en te bewegen. Een leverpakking bestaat uit een papje van water en groene klei met hieraan toegevoegd enkele druppels (essentiële) olie. Dit wordt op een doekje verdeeld en wordt op de lever gelegd, met een warme kruik. Daarover heen komt een opgevouwen handdoek. Je blijft lekker rustig liggen gedurende 20 tot 30 minuten Toegedekt met een deken of plaid. De lever gaat nu ontgiften en zorgt voor de afvoer van de toxines. Dit kan een vieze smaak in de mond geven, maar ook een hele diepe ontspanning en een weldadig gevoel in de buik.


Tijdens de detoxreizen is er Optioneel een coach sessie bij te boeken. (€75,-)van 22 juni t/m 26 juni en 8 november t/m 12 november is er een apart programma met onze paardencoach Elaine. Deze paardencoach sessies zijn individueel.

In de reis van Mei kun je een sessie van onze danscoach Lydia  bijboeken. Dit is een groepsles met heel veel FUN!! (€75,-)
Ze vertellen zelf wat het inhoud:

  

Elaine:

Paardencoaching, wat is het en wat kun je ermee bereiken?

Deze vorm van coachen is gebaseerd op het vermogen van paarden om hun omgeving en de levende wezens daarin te scannen. Dit doen ze door het lezen van jouw lichaamstaal. Deze kwaliteit gebruiken paarden in de natuur om het voortbestaan van hun kudde veilig te stellen. Mensen communiceren met gesproken taal en lichaamstaal, paarden daarentegen communiceren voornamelijk met lichaamstaal. Tijdens een sessie paardencoaching ga je contact maken met een paard. Alles vindt plaats naast het paard, lekker buiten in de bak van de manege.


Als paardencoach vind ik het heerlijk om met een paard als collega samen te werken. Deze dieren zijn in staat je een spiegel voor te houden waardoor je zelf inzichten krijgt. Alle antwoorden weet je al. Soms heb je echter hulp nodig bij de zoektocht hiernaar. Een paard is een prachtig middel jou te helpen de antwoorden op jouw vraag te ontdekken in jezelf.


Onderwerpen die vaak aan de orde komen zijn bijvoorbeeld grenzen aangeven, onzekerheid, samenwerken, mindfulness, effectief communiceren, leiderschap en omgaan met weerstand. Hoe zou het zijn om op Vlieland te ervaren wat een paard jou kan laten inzien? Stel je voor dat je de zee hoort en ruikt op de achtergrond. De wind strijkt langs jouw gezicht en door je haar. En jij staat samen met een paard in de bak om een nieuwe stap te zetten. Een mentale detox die fantastisch aansluit bij het programma van Ageeth.Optioneel bij de detoxreis in mei:
Danscoaching groep sessie. (€75,-) Dans coach Lydia aan het woord:

Lydia danscoach/persoonlijk coach

Danscoaching is een bijzondere manier van coaching bij individuele processen in jouw leven maar ook een enorm mooi middel om workshops en trainingen te volgen met betrekking tot ieder thema dat je maar kunt bedenken.

Wat je in je hoofd vaak al weet ga je heel anders voelen en ervaren als je lichaam ook mee doet.

Waar jouw hoofd jou voor de gek houdt zal jouw lichaam dat niet kunnen.

JE LICHAAM LIEGT NOOIT!

Het geeft constant signalen af.

Ik kijk tijdens de danscoaching naar jouw lichaam en help jou om de signalen van jouw lijf te herkennen en zo kom jij tot de mooiste inzichten en antwoorden die altijd al in jouw zaten.

Lichaam en geest beïnvloeden elkaar. Het mentale en fysieke ontmoeten elkaar tijdens de dans. Zo gauw je jezelf als één geheel gaat zien en van daaruit gaat handelen en begrijpt dat het één het ander beïnvloed zal er meer balans in je leven komen. Bij danscoaching ga ik uit van het geheel van lichaam en geest.

Tijdens de detox weken zorgt de deelname aan een workshop ervoor dat je niet alleen je lichaam vrij maakt van schadelijke stoffen maar ook je geestelijke belasting kunt loslaten. Verder bied het ontspanning en inzicht in je lichamelijke en geestelijke processen. Tijdens de workshop ga ik met een bepaald thema aan de slag en nodig ik jou uit om een reis te maken in jezelf met behulp van jouw lichaam, beweging en muziek waarbij je tot mooie inzichten en antwoorden zult komen. Thema’s binnen de detox weken kunnen zijn “Thuiskomen in je lichaam” “Ik hou van mij” “Acceptatie”,“Plezier en fun” en “Loslaten”

Kamp je met iets in je leven, wil je ergens verandering in of loop je steeds vast op dezelfde thema’s in jouw leven dan is het ook mogelijk om tijdens deze detox een individuele sessie te boeken om voor eens en voor altijd beweging te krijgen in dit thema. Je zult versteld staan van hetgeen je ervaart tijdens een worskhop of individuele sessie . Voor mij en de deelnemers voelt een danscoach sessie iedere keer weer magisch. Een danscoach workshop is een waardevolle aanvulling op de detox kuur. Tijdens de detox weken zijn de tarieven voor deelname aan een groepsworkshop €75,00 en een individuele sessie €88,00 mocht je deze detox week willen verrijken met beiden dan is de prijs €150,00

Neem gerust een kijkje op mijn website www.puurlydia.nl

WIL JE VERANDERING IN JE LEVEN KOM IN BEWEGING!


Reviews (22)
rating 5 (4.8 / 22 Reviews)

rating 5 Altijd al een keer een detox-kuur willen doen? Dan is deze week op Vlieland echt een aanrader. Ik ben nu voor de 2de keer mee geweest en het was weer genieten. Professionele begeleiding van Ageeth, tijd voor jezelf, niets hoeft, heerlijke behandelingen, fijne gesprekken, boekje lezen, duik in de zee, wandelingen maken en dat allemaal op dat prachtige eiland. Herboren ga je weer naar huis!!

rating 5 Altijd al eens een detox-kuur willen doen? Doe dat dan op Vlieland onder de professionele begeleiding van Ageeth. Ik ben er begin juli voor de 2de keer geweest en het was weer genieten. Tijd voor jezelf, niets hoeft, heerlijke behandelingen, fijne gesprekken, boekje lezen, duik in de zee, wandelingen maken en dat allemaal op dat prachtige eiland. Herboren ga je weer naar huis!!

rating 5 Deze detox is pure verwennerij. Ik heb genoten van de prachtige plek en zeer smakelijke smoothies, sapjes, kwarkjes en soepjes. Zonder honger gevoel! Verwennerij met de behandelingen. Zon, zee en strand. Met de inspirerende Ageeth erbij. Wat wil een mens nog meer?! Echt een top week. En nog gezond ook!

rating 5 Na een heftig jaar waarbij je leven binnen één seconde op zijn kop staat, kan ik bijna zeggen ik ben er weer!
Mede dankzij de VIP detox op Vlieland 1 juli jl.

Nooit geweten dat de gevolgen van een zware hersenschudding zo heftig konden zijn. Ermee leren leven was mijn enige optie. Dat betekende leven met velerlei beperkingen wanneer blijkt dat het uiteindelijk om NAH (niet aangeboren hersenletsel) gaat. Na 12 maanden revalideren in het Nederlandse medische circuit, heb ik me hier niet bij neergelegd en ben ik samen met mijn partner naar Amerika afgereisd voor een specifieke cognitieve behandeling op maat. Binnen een week was er aantoonbare verbetering in de hersenfunctie zichtbaar.
De kickstart was gemaakt, welke thuis in NL een gevolg kreeg.

Na drie maanden thuis verder intensief te hebben gerevalideerd en het steeds beter met me ging kreeg ik de enorme behoefte om tevens het lijf te resetten. Je darmen en lever werken zeer nauw met de hersenen en omdat hier mijn manco's lagen zag ik de verbinding.

Ik ga een detox kuur doen bij Ageeth!
En het liefst in alle rust op Vlieland, één van de mooiste waddeneilanden.
Na een bezoekje bij Malle Pietje in St. Anne kwam de definitieve keus. Wederom samen met mijn partner afgereisd, ook hij wilde een reset punt en meer energie krijgen. Als man toch enigszins sceptisch, maar wel stoer om het samen te gaan doen.

Het was een bijzondere ervaring en zeker een aanrader om de VIP detox met bewegen te gaan doen.
Een ruime kamer biedt je alle mogelijkheden om te kunnen ontspannen en te genieten van het uitzicht op de Noordzee. We hebben heerlijk gefietst en genoten van de verse munt thee met gember op de terrasjes. Als je niks krijgt smaakt alles, aldus mijn wederhelft.
Alles voor het goede doel!

De eetmomenten samen met de leuke groep waren bijzonder. Je leert heel veel van elkaar en Ageeth verteld veel over voeding. Ook al ben ik meer dan twintig jaar met voeding bezig, je leert elke keer weer nieuwe dingen en tevens krijg je ook bevestigingen van wat je wel weet. Ik merkte dat ik dat heel fijn vond.

De sapjes, de kwark voor lunch en de soepen als diner waren erg lekker en vulden goed. Geen moment hebben we ons slapjes gevoeld of het gevoel van hongerigheid gehad.

De lichaams- en gezichtsbehandelingen waren een weldaad. Fijne producten en de professionele schoonheidsspecialistes gaven je het gevoel dat je als 'detoxer' wel heel speciaal bent als gast. Dat willen we toch allemaal?

Kortom: Een bijzondere 10-daagse detox kuur waarvan 5 dagen op Vlieland. Binnen een week was ik 3 kg afgevallen en mijn partner zelfs 5 kg. We voelen ons schoon en veel energieker, mede dankzij het borstelen voor het douchen (ik doe het nog elke dag) en de wellness behandelingen ga je ook nog met een super zachte huid naar huis.

Missie geslaagd en ik voel me elke de dag nog meer verbeteren in mijn functioneren. Ook wederhelft zegt zich erg goed te voelen en moest vooral erbij schrijven dat het zijn kickstart is geweest om nog meer kilo's kwijt te willen raken en zich nog energierijker te willen voelen.
Hoe blij kan een mens zijn!

Bedankt Ageeth XXX
(en uiteraard de rest van de meiden -
fijn dat we elkaar blijven volgen)

rating 5 Wil je goed tot rust komen en wat tijd voor jezelf dan is deze detoxweek op Vlieland zeker een aanrader! Ruime hotelkamer met uitzicht op zee. Gezonde sapjes en soepjes. Het was een mooie ervaring dankzij de goede begeleiding van Ageeth en de leuke groep. En natuurlijk ook vanwege het prachtige eiland.
Met een zeer ontspannen gevoel stapte ik vrijdag weer op de boot richting Harlingen. De 5 dagen Vlieland zijn voorbij gevlogen...

rating 5 Afgelopen week genoten van mijn eerste detox week met Ageeth. En genieten is het, als je deze week op Vlieland bent. Vanaf het moment dat we elkaar troffen bij de boot kon ik alle drukte werkelijk achter mij laten.
Tijdens de hele week zorgde Ageeth met aandacht voor alle deelnemers. In het hotel konden we genieten van de heerlijkste sapjes, onbeperkt kruidenthee en soepen. De behandelingen, de welness en het zwembad ondersteunden op een luxe manier de detox.
Voor mij geen thuisdetox meer. Ik ga voortaan voor een volledig ontspannen en goed begeleidde detox bij Ageeth. Aanrader!

rating 5 Mijn man en ik zijn wederom samen naar Vlieland gegaan vorige week voor de detox. Het was nuttig, erg gezellig en inspirerend. Helemaal schoon en gereset zijn we weer klaar om gezonde gewoontes te hervatten en vol met goede haalbare ideeën om je fijn en fit te voelen. Ageeth en de rest van de groep, dankjewel!

rating 5 Heerlijk thuiskomen na een week kuren op Vlieland: je voelt je berefit, je ziet er beter uit en je bent heerlijk uitgerust.
Het was mijn tweede keer. Ik ga voor een weekje me-time en omdat ik geloof in de toegevoegde waarde van detoxen. En zeker op de manier doe Ageeth neerzet. Omdat het mijn interesse heeft, weet ik al veel over gezonde voeding en eet ik overwegend puur en gezond. Toch weet Ageeth mij altijd weet over nieuwe inzichten te informeren. Heel fijn!

rating 5 Al weer ruim een week thuis na de VIP detox kuur, voel me erg goed en mijn suiker spiegel is nog steeds mooi laag.
Na een weekje sapvasten is het toch weer makkelijker om thuis ook het eetpatroon wat gezonder te houden. Het waren weer heerlijke dagen met perfect weer, een hele leuke groep en mooie locatie.
Ik ga volgend jaar zeker weer, een weekje voor jezelf is een echt cadeautje

rating 5 Heerlijk genoten van de VIP detoxkuur. Lekker bijgetankt en kan er weer een lekker tegenaan. Behandeling (beauty) waren super de luxe, en mooie grote kamers met balkon en zeezicht.
Ook het kuren ging heel gemakkelijk af. Kom zeker terug.

rating 5 Weer thuis van een week VIP detoxen op het mooie eiland Vlieland. Wat is het me weer (meer dan) goed bevallen! De lekkere sapjes en soepen, de heerlijke behandelingen, de wellness v/h hotel, het zwemmen, de wandelingen, het shoppen (Haha!), de sùperleuke groep mededetoxers, de mooie gesprekken, het prachtige weer, èn niet te vergeten onze Detox Queen Ageeth hebben deze week gemaakt tot wat het was: een heerlijkheid!!!! Ik voel me weer fris, schoon en opgeladen met nieuwe energie. Seeduyn is een prachtig hotel, pal aan zee. De luxe hotelkamer met super zeezicht maakt het plaatje compleet. In je bed hoor je het ruisen van de zee..Hoe mooi kun je het hebben?! Ik verheug me alweer op een volgende keer!

rating 4 Heerlijke dagen gehad op Vlieland, een echte verwennerij!! Heerlijk hotel, fijne behandelingen en gezonde producten en super gezelschap!! Weer helemaal opgeladen, dank Ageeth!

rating 4 Net terug van een paar heerlijke dagen op Vlieland. Het detoxen is mij erg meegevallen mede dankzij de heerlijke sapjes, smoothies en soepen. We hadden een leuke groep en werden prima begeleid door Ageeth bij wie je altijd terecht kon voor vragen. 's Morgens lekker zwemmen, dagelijks een lekkere wandeling en de beautybehandelingen maakten dat de tijd omvloog. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar!

rating 5 Heeeerlijk, weekje detoxen bij Ageeth. Prachtig hotel meteen aan het strand en dan nog mooi weer ook! 3 heerlijke behandelingen. Wat wil een mens nog meer?
Het was een leuke groep vrouwen die onder de bezielende leiding van Ageeth met het detoxen en tit rust komen bezig zijn geweest. Zeer de moeite waard. Thnx 👍🏻

rating 4 Super fijn gehad op Vlieland! Een echte aanrader.

rating 5 Eind maart heb ik weer een week mogen genieten op Vlieland in het gezelschap van Ageeth. Wat was het heerlijk: rust, wellness, gezelligheid, gezond eten, pure voeding...wat een cadeautje voor mezelf. Het is de derde keer dat ik een detox reis bij Ageeth heb mogen boeken. Elke keer weer een verademing. Voor het eerst de VIP detox geboekt. Wow! wat een luxe. Iedereen verdient af en toe een dergelijke week: alleen jij zelf telt. Niets moet, veel mag. Je hoofd en lichaam komen echt tot rust. Wat voel ik me goed tijdens de detox periode! Niet afzien, puur energie tanken! Met haar jarenlange ervaring is Ageeth echt een detox queen en haar warme ontvangst en vriendelijke begeleiding doet mij nu alweer sparen voor de volgende Vlieland reis.

rating 5 Ik ben in maart voor de vierde keer op Vlieland geweest voor de detox met Ageeth. Deze keer de VIP.. Het was heerlijk! Het programma met beweging en mooie behandelingen in de wellness was precies goed. Tussendoor ruimschoots de tijd voor jezelf.
Wat ik fijn vind aan detoxen op Vlieland ipv thuis, is dat alles voor je wordt geregeld. Je hoeft nergens naar om te kijken, alleen maar genieten! En het feit dat er een enorme ruimte alleen voor detoxers beschikbaar is, is ook heel fijn! Je hoeft de andere hotelgasten niet te zien eten, en je loopt indien gewenst de hele dag in je badjas. Ik ga in elk geval in oktober weer! Bedankt Ageeth!

rating 4 Weer terug naar business as usual, wat was Vlieland weer geweldig! Deze kuur, is mij super goed bevallen, niets hoeft, alles mag....heerlijk. Mooie wandelingen, de wellness, massages, behandelingen,mmm heerlijk. En natuurlijk on top of that, de geweldige begeleiding van Ageeth! Weer wijzer geworden, dank Ageeth!Tot een volgende keer, nu al zin!

rating 5 Ik dacht, detoxen is typisch iets voor vrouwen. Echter als je meegaat met Ageeth is niets minder het geval. Ook als man is het verademing voor lijf en leden waarbij de behandelingen ook geschikt gemaakt zijn voor mannen, stevige massage, gezichtsbehandeling voor mannenhuid en heerlijke pakking. Ook het motto “alles mag en niets hoeft” maakt het een week waarin ruimte is voor zowel sportiviteit als voor relaxen. Nu had ik het geluk om samen met 4 fantastische vrouwen deze kuurweek te mogen beleven onder de vakkundige begeleiding van Ageeth, waardoor het goed vol te houden was. De sappen en soepen waren smaakvol en gedurende de dagen heb ik geen moment honger gehad. Het idee van Ageeth om een “MEN ONLY DETOX” te organiseren zou mogelijk nog meer mannen de gelegenheid geven om het effect van detox te gaan ervaren en net als ik met veel energie weer aan de slag te kunnen.
Atheense, bedankt voor de leerzame week!

rating 5 Dank weer voor de heerlijke week. Het lijf voelt weer schoon en energiek. Geweldige start voor weer een nieuw jaar. Een echte VIP start met heerlijke massage, peeling en pakking en gezichtsbehandeling, pure verwennerij. De detoxkuur was wederom erg goed verzorgd onder de vakkundige leiding van Ageeth. Verder een gezellige groep die mij steunde bij “dipjes”. Wat ik meeneem naar huis zijn, naast een nieuwe dosis energie ook veel bruikbare tips over gezond en lekker eten. Ageeth dankjewel voor je zorg en aandacht, met recht een Detoxqueen en ik ga volgende jaar zeker weer mee!

rating 5 Net thuis van heerlijke dagen op Vlieland. Wat een verwennerij. Niets hoeft en alles mag. ‘s ochtends lekker zwemmen, ‘s middags een heerlijke wandeling, een fijn welnessgedeelte in het hotel, goede begeleiding van Ageeth, erg leuke mede-detoxers en de hele dag staan er thee en sapjes voor je klaar. Wat wilt een mens nog meer. Kortom veel redenen om nog eens terug te gaan naar dit geweldige eiland.

rating 5 Hallo,

Wat een mooi arrangement heeft u. Nu zie ik dat er 1 eind januari is en 1 in juli. Graag zou ik eind februari met een vriendin van uw arrangement gebruik willen maken, is dat ook mogelijk?

Met vriendelijke groet,
Birgit Slegers

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code