Top
Volledige BioDetox darmspoeling kuur met begeleiding
Nieuw
  • Volledige BioDetox darmspoeling kuur met begeleiding
rating 5
(5 / 9 Reviews)
237,00
Product is niet meer leverbaar


Volledige Biodetoxkuur met begeleiding
De eerste keer een detoxkuur volgen is spannend. Je weet niet precies wat je kunt verwachten en de meeste mensen voelen zich de eerste keer wat onzeker.

Door te kiezen voor de Biodetoxkuur met begeleiding maak je een eind aan de onzekerheid.
Wij begeleiden, ondersteunen en staan je bij met advies en tips.

· Volledige biodetoxkuur

· Intake formulier

· Telefonisch intake gesprek

· Begeleiding en ondersteuning tijdens de voorbereiding, de 5 kuurdagen en de opbouwfase
Via de mail of telefonisch spreken we een tijdstip af waarop wij contact hebben
Door deze grondige reiniging van binnen, voelt u uzichzelf vele malen energieker. U voelt minder stress en ook de  ‘buitenkant’ ziet er gezonder uit. 
 
De Biodetox-kuur is uitgebalanceerd en voldoet aan alle eisen die wij, door onze jarenlange ervaring en kennis, hebben kunnen stellen.
 
Een volwaardige detoxkuur heeft alles in zich om het lichaam van binnenuit te zuiveren, ontgiften en weer optimaal te voeden waardoor het zich kan herstellen.
 
De bedoeling van een goede kuur is dat giftige stoffen zorgvuldig worden verwijderd, dat opgestapelde ‘slakken' uit de darmen worden losgemaakt en afgevoerd en dat alle organen een grote schoonmaakbeurt krijgen. 
 
Dit is de reden dat alleen anders eten, een sapkuur volgen of pillen slikken niet voldoende zijn om grondig te ontgiften. 
 
Minstens zo belangrijk is de revitalisatie tijdens en na een detoxkuur. Hiervoor zijn optimale en uitgebalanceerde voedingstoffen nodig die het lichaam meteen kan opnemen.
 
Als u besluit om een Biodetox-kuur te doen dan is het belangrijk om te weten wat er van u wordt verwacht.
 
De Biodetox-kuur bestaat uit 3 fases                                                                                                                        
De eerste fase (5 dagen) is de voorbereiding. U past uw voeding aan en bereidt uw darmen voor op de reiniging. 
 
In deze voorbereidingsfase wordt de voeding aangepast. 
Op het menu staat alleen voeding die positief werkt op de spijsvertering en gifvrij is.
 
Dit betekent dat alles waar toevoegingen in zit wordt vermeden. Geen geur- en smaakstoffen of middelen die producten lang houdbaar maken. 
 
Ook de producten waar “lege” koolhydraten en suikers in worden verwerkt zijn van de voedingslijst geschrapt. 
 
De tweede fase ( 5 dagen) Dag 6 is de eerste dag van de daadwerkelijke kuur. 
Deze kuur kunt u op 3 manieren volgen, de keus is aan u. 
                                                                                                  
De beste manier is alleen vruchten- en groentesap en soep te nemen. Als u van tevoren al stress hebt bij de gedachte aan alleen een lichte maaltijd te nemen. 
 
Verwacht u ook dit niet vol te kunnen houden dan kunt u op dezelfde manier blijven eten als in de voorbereiding.
                                                                                                                                                                                    
Bedenk dat een detoxkuur ook comfortabel mag zijn en dat stress op zijn beurt ook voor gifstoffen zorgt. Kies dus vooral de manier die bij u past.                                                                                                                                                                                     
 
Het voedingsschema voor ieder fase van de kuur vindt u in de uitgebreide handleiding die u bij de kuur ontvangt. 
 
Darmspoelingen (klysma)                             
Op de eerste dag van de kuur beginnen we met darmspoelingen.                                                                                      
Dit is voor de meesten mensen een ongewone handeling en het is logisch dat u zich  hier de eerste dag wat onzeker over voelt. 
 
Wij raden u aan om de eerste dag van de kuur te plannen op een vrije dag zodat u de tijd hebt om te  vertrouwd te raken met de handeling en het gevoel dat een darmspoeling geeft.
                                          
Probeer dagelijks 1 of 2 keer per dag te spoelen. U zult merken dat darmspoelingen snel wennen en steeds minder tijd vragen.
 
De derde fase ( 2 tot 4 dagen). In deze fase bouwt u de voeding weer op.
Na de kuur heeft uw lichaam weer tijd nodig om te wennen aan vast voedsel.  
 
Uw spijsverteringsorganen hebben rust gehad en alleen zuiver voedsel hoeven te verwerken. U zult merken dat uw lichaam u weer haarfijn laat weten wat goed voor u is en wat u beter kunt laten staan. 
 
Misschien merkt u dat u geen zin heeft in koffie of vlees, koekjes, snoep of tussendoortjes.                                                                                                                                                                                   Probeer naar uw lichaam te luisteren. Immers wie weet beter wat u nodig heeft?                                          
 
Wellicht dat de kuur een aanzet is geweest om ook in de toekomst een gezond en verantwoord  voedingspatroon aan te houden.  
 
In de uitgebreide handleiding staat precies beschreven wat u allemaal moet weten om de kuur zo effectief mogelijk te laten verlopen. 
 
U vindt het voedingsvoorschrift, recepten, een schema voor het innemen van de supplementen en een complete uitleg over de darmspoelingen. 
 
De Biodetox-kuur is ontwikkeld om op een zo praktisch mogelijke manier en vooral op een manier die bij ú past, uw lichaam weer in optimale conditie te brengen. 
 
Positieve effecten van Biodetox kuren zijn o.a. :
 
• Verbetert uw spijsverteringssysteem en maakt het efficiënter
• Verwijdert oude, verharde resten en schadelijke gifstoffen uit de darmen
• Helpt schimmels, parasieten en schadelijke bacteriën verwijderen
• Verwijdert resten van chemische stoffen en metalen
• Helpt bij het verwijderen van gifstoffen uit het bloed, organen en het spijsverteringssysteem
• De darmen, lever, nieren en longen kunnen beter functioneren
• Verbetert gezondheid door het verwijderen van schadelijke stoffen uit uw lichaam
• Versterkt de beweeglijkheid van uw darmen
• Vermindert gasvorming, obstipatie, diarree, winderigheid, aambeien
• Versterkt het immuunsysteem
• Versterkt  de mentale gezondheid en het concentratievermogen
• Geeft energie en verbetert  het uithoudingsvermogen
• Verbetert opname van voedingsstoffen
• Verbetert de huid, haren en nagels
• Goede start van een gezondere leefwijze
 
Hebt u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.
 
De prijs voor het bio-detoxpakket, inclusief uitgebreide handleiding, recepten, 
al het materiaal voor de darmspoelingen en alle geadviseerde voedingssupplementen bedraagt 
 
€ 137.00

Reviews (9)
rating 5 (5 / 9 Reviews)

Femke en Jan (02-03-2017) rating 5 Hier even een berichtje van ons. We hebben jullie kuur gedaan. Ik all the way, met sap en soep. Jan heeft wel iets gegeten tijdens de kuur volgens jullie aanwijzigingen. De darmspoelingen hebben we allebei iedere dag keurig gedaan. Het resultaat is dat ik mijn keukenkastjes heb "schoongemaakt" en alle pakjes en zakjes heb weggegooit. Met het bokeje van Ageeth erbij moet het lukken om ons eetpatroon vast te houden want we voelen ons super happy en fit.

Lysbeth (27-02-2017) rating 5 Ik heb net jullie detoxkuur gedaan en ben zo enthousiat dat wil ik jullie even laten weten. Ik had de blog de jongen vrouw die maar niet afviel op jullie facebooksite gelezen en dat klonk zo logisch. Ik ben ook al een tijd aan het lijnen maar mijn buikje ging niet weg. Maar lieve dames, ik kan nu weer een jurkje aan! Buikje verdwenen, 5 kilo afgevallen en ik voel me heerlijk! Groetjes van Lysbeth de Vries

Wesley en Anne (22-02-2017) rating 5 Wij zitten op dag 3 van de opbouw na de detoxkuur. Wij zijn "all the way" gegaan en het viel al met al reuze mee. De darmspoelingen en alleen sap en soep eten waren allebei goed te doen voor mij. Wesley heeft af en toe een salade en een rijstwafel gehad maar dat ging ook prima. We zijn allebei een lekker afgevallen maar het belangrijkste is dat we ons hartstikke fit voelen. Hier deden we het voor. Zeer benieuwd naar hoe lang we dit resultaat vasthouden. We gaan in ieder geval voor een gezondere lifestyle want de smoothies houden we er in!

Annemieke (04-02-2017) rating 5 Ik wilde mijn darmen reinigen omdat ik sinds een half jaar veel gezonder ben gaan eten. Na een stressvolle periode met de nodige slaapproblemen en lichamelijke ongemakken ben ik me gaan verdiepen in wat ik hier zelf aan zou kunnen doen. Hiervoor was ik me absoluut een alles eter. Ik voelde me al een stuk fitter toen ik suikers liet staan maar ik snap ook dat mijn lichaam een soort afvalbelt was geworden. Na het zien van een webinar over detoxen was het een logische stap om jullie programma te volgen. Ik heb dit thuis gedaan en het viel me reuze mee. Mijn voeding had ik al eerder behoorlijk aangepast maar toch waren er nog eyeopeners. De darmspoelingen gaven het bewijs dat ik de goede keus had gemaakt. Wauw wat confronterend! Ik voel me na de kuur schoon,fris en vooral lekker fit. Een aanrader voor iedereen!

Michelle (12-12-2016) rating 5 Ik kan deze kuur zeer aanbevelen. Omdat het voor mij de eerste keer was dat ik een detoxkuur deed, heb ik ervoor gekozen om dit met begeleiding te doen. De tips en de steun die jullie me hebben gegeven waren super fijn! Ik voel me als herboren en kan met nieuwe energie het nieuwe jaar in. Dankjewel voor jullie support! Hartelijke groet, Michelle

Jaqueline (05-12-2016) rating 5 3 weken geleden heb ik de detoxkuur afgerond. Ik wilde even weten hoe het hierna zou gaan voor ik een review plaatste. Ik ben zeer verbaasd over de energie die ik nu nog steeds heb. Het is erg lang geleden dat ik me zo fit en prettig heb gevoeld. Ook mentaal voel ik me "opgeruimd". Mijn voedingspatroon heb ik een beetje aangepast en dat blijkt gemakkelijk te gaan, Dus dank jullie wel dames!

Klasina en Lourens (28-11-2016) rating 5 De Biodetoxkuur is ons zeer goed bevallen. Gelukkig hebben we wel gekozen om de kuur met begeleiding te doen want vooral het maken van maaltijden op deze manier was voor ons, als echte Hollandse aardappel en brood eters, helemaal nieuw. We zijn allebei letterlijk en figuurlijk opgelucht en hebben er nu dus ook een nieuwe manier van koken bij geleerd. Onverwacht lekkere recepten die we er in houden. Over een jaartje maar weer! Hartelijke groet Klasina en Lourens

Mariel (06-09-2016) rating 5 Na verschillende sapkuren te hebben gedaan, kwam ik nu op de Biodetoxkuur uit. Wat een verademing! Geen honger, gemakkelijk te doen en vrijwel direct voelde ik me fitter. Mijn maagklachten waren op dag 2 al verdwenen en zijn tot nu toe ( 1 maand) nog niet terug geweest. De darmspoelingen waren even "een dingetje" maar achteraf viel dat ook reuze mee. Ik snap waarom jullie dit aanbevelen want het resultaat was schokkend! Kortom ik ben heel erg tevreden en voor mij geen andere detoxkuur meer1 groet Mariel

Pieter (14-06-2016) rating 5 Mijn aller eerste detoxkuur gedaan. Prima te doen. Met de tips en het support van de dames van Frie-Vit ben ik weer als nieuw. Fit, meer energie en mijn fietsbandjes zijn weg. Over een half jaar nog maar eens. Vriendelijke groet,
Pieter de Boer

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over