Top
Volledige BioDetox darmspoeling kuur
Nieuw
  • Volledige BioDetox darmspoeling kuur
rating 5
(5 / 13 Reviews)
157,00
Product is niet meer leverbaar


Door deze grondige reiniging van binnen, voelt u uzichzelf vele malen energieker. U voelt minder stress en ook de  ‘buitenkant’ ziet er gezonder uit. 
 
De Biodetox-kuur is uitgebalanceerd en voldoet aan alle eisen die wij, door onze jarenlange ervaring en kennis, hebben kunnen stellen.
 
Een volwaardige detoxkuur heeft alles in zich om het lichaam van binnenuit te zuiveren, ontgiften en weer optimaal te voeden waardoor het zich kan herstellen.
 
De bedoeling van een goede kuur is dat giftige stoffen zorgvuldig worden verwijderd, dat opgestapelde ‘slakken' uit de darmen worden losgemaakt en afgevoerd en dat alle organen een grote schoonmaakbeurt krijgen. 
 
Dit is de reden dat alleen anders eten, een sapkuur volgen of pillen slikken niet voldoende zijn om grondig te ontgiften. 
 
Minstens zo belangrijk is de revitalisatie tijdens en na een detoxkuur. Hiervoor zijn optimale en uitgebalanceerde voedingstoffen nodig die het lichaam meteen kan opnemen.
 
Als u besluit om een Biodetox-kuur te doen dan is het belangrijk om te weten wat er van u wordt verwacht.
 
De Biodetox-kuur bestaat uit 3 fases                                                                                                                        
De eerste fase (5 dagen) is de voorbereiding. U past uw voeding aan en bereidt uw darmen voor op de reiniging. 
 
In deze voorbereidingsfase wordt de voeding aangepast. 
Op het menu staat alleen voeding die positief werkt op de spijsvertering en gifvrij is.
 
Dit betekent dat alles waar toevoegingen in zit wordt vermeden. Geen geur- en smaakstoffen of middelen die producten lang houdbaar maken. 
 
Ook de producten waar “lege” koolhydraten en suikers in worden verwerkt zijn van de voedingslijst geschrapt. 
 
De tweede fase ( 5 dagen) Dag 6 is de eerste dag van de daadwerkelijke kuur. 
Deze kuur kunt u op 3 manieren volgen, de keus is aan u. 
                                                                                                  
De beste manier is alleen vruchten- en groentesap en soep te nemen. Als u van tevoren al stress hebt bij de gedachte aan alleen een lichte maaltijd te nemen. 
 
Verwacht u ook dit niet vol te kunnen houden dan kunt u op dezelfde manier blijven eten als in de voorbereiding.
                                                                                                                                                                                    
Bedenk dat een detoxkuur ook comfortabel mag zijn en dat stress op zijn beurt ook voor gifstoffen zorgt. Kies dus vooral de manier die bij u past.                                                                                                                                                                                     
 
Het voedingsschema voor ieder fase van de kuur vindt u in de uitgebreide handleiding die u bij de kuur ontvangt. 
 
Darmspoelingen (klysma)                             
Op de eerste dag van de kuur beginnen we met darmspoelingen.                                                                                      
Dit is voor de meesten mensen een ongewone handeling en het is logisch dat u zich  hier de eerste dag wat onzeker over voelt. 
 
Wij raden u aan om de eerste dag van de kuur te plannen op een vrije dag zodat u de tijd hebt om te  vertrouwd te raken met de handeling en het gevoel dat een darmspoeling geeft.
                                          
Probeer dagelijks 1 of 2 keer per dag te spoelen. U zult merken dat darmspoelingen snel wennen en steeds minder tijd vragen.
 
De derde fase ( 2 tot 4 dagen). In deze fase bouwt u de voeding weer op.
Na de kuur heeft uw lichaam weer tijd nodig om te wennen aan vast voedsel.  
 
Uw spijsverteringsorganen hebben rust gehad en alleen zuiver voedsel hoeven te verwerken. U zult merken dat uw lichaam u weer haarfijn laat weten wat goed voor u is en wat u beter kunt laten staan. 
 
Misschien merkt u dat u geen zin heeft in koffie of vlees, koekjes, snoep of tussendoortjes.                                                                                                                                                                                   Probeer naar uw lichaam te luisteren. Immers wie weet beter wat u nodig heeft?                                          
 
Wellicht dat de kuur een aanzet is geweest om ook in de toekomst een gezond en verantwoord  voedingspatroon aan te houden.  
 
In de uitgebreide handleiding staat precies beschreven wat u allemaal moet weten om de kuur zo effectief mogelijk te laten verlopen. 
 
U vindt het voedingsvoorschrift, recepten, een schema voor het innemen van de supplementen en een complete uitleg over de darmspoelingen. 
 
De Biodetox-kuur is ontwikkeld om op een zo praktisch mogelijke manier en vooral op een manier die bij ú past, uw lichaam weer in optimale conditie te brengen. 
 
Positieve effecten van Biodetox kuren zijn o.a. :
 
• Verbetert uw spijsverteringssysteem en maakt het efficiënter
• Verwijdert oude, verharde resten en schadelijke gifstoffen uit de darmen
• Helpt schimmels, parasieten en schadelijke bacteriën verwijderen
• Verwijdert resten van chemische stoffen en metalen
• Helpt bij het verwijderen van gifstoffen uit het bloed, organen en het spijsverteringssysteem
• De darmen, lever, nieren en longen kunnen beter functioneren
• Verbetert gezondheid door het verwijderen van schadelijke stoffen uit uw lichaam
• Versterkt de beweeglijkheid van uw darmen
• Vermindert gasvorming, obstipatie, diarree, winderigheid, aambeien
• Versterkt het immuunsysteem
• Versterkt  de mentale gezondheid en het concentratievermogen
• Geeft energie en verbetert  het uithoudingsvermogen
• Verbetert opname van voedingsstoffen
• Verbetert de huid, haren en nagels
• Goede start van een gezondere leefwijze
 
Hebt u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.
 
De prijs voor het bio-detoxpakket, inclusief uitgebreide handleiding, recepten, 
al het materiaal voor de darmspoelingen en alle geadviseerde voedingssupplementen bedraagt 
 

Reviews (13)
rating 5 (5 / 13 Reviews)

Micheal en Marieke (26-04-2017) rating 5 Wij hebben een paar weken geleden samen jullie detoxkuur gedaan. TOP! Ik kan weer in mijn bikini en het belangrijkste: Michael heeft al meer dan 10 jaar een "spastische"darm en al zijn klachten zijn verdwenen. We hebben ons eten wel wat aangepast met jullie tips maarwat ontzettend fijn is dit! Dank je wel en wij gaan gezond weer verder. Groet van Michael en Marieke

Christel (27-03-2017) rating 5 Het is al weer 2 weken sinds mijn detoxkuur. Ik heb net de andere reviews even gelezen en ik kan me hier alleen maar bij aansluiten. Ik voel me top fit, vol energie, mijn exzeem is weg!!!! en ik ben 5 kilo kwijt! Super kuur en gemakkelijk te doen....ook de darmspoelingen.
Hartelijke groet, Christel

Patricia (20-02-2017) rating 5 Het is nu 3 weken geleden dat ik jullie kuur heb gedaan. Ik voel me nog steeds TOP fit!! Een paar kleine dingen in mijn voedingspatroon heb ik veranderd. Ik had het boekje van Ageeth bij de kuur besteld en zoals zij zegt... stap voor stap kleine dingen doorvoeren dan is het gemakkelijk. Ik kan de Biodetoxkuur zeer aanbevelen! ( trouwens ik ben lopende reclame ;-) ) Groet Patricia

Tjalling (07-12-2016) rating 5 Ik zou jullie nog even laten weten hoe het er nu, na bijna een half na de kuur voor staat. Mijn arts is zeer verbaast en enthousiast over hoe het nu gaat. De laatste jaren slikte ik Volcolon en Duspatal. Je raad het vast al....deze man gebruikt geen medicatie meer en het gaat TOP!! In januari ga ik opnieuw de kuur doen. Ben benieuwd! Groet, Tjalling

Marlies en Geertje (06-12-2016) rating 5 Jullie facebook oproep om voor de feestdagen strak in de jurkjes te passen en fit te zijn, was voor ons de trigger om toch eindelijk maar eens een detoxkuur te doen. Alles viel reuze mee, de handleiding was duidelijk. Ondandanks dat wij geen keukenprinsessen zijn, was het eten heel goed te doen. Een beetje google en een beetje jullie recepten. Missie geslaagd en laat de feestdagen maar komen!!

Jaqueline (05-12-2016) rating 5 3 weken geleden heb ik de detoxkuur afgerond. Ik wilde even weten hoe het hierna zou gaan voor ik een review plaatste. Ik ben zeer verbaasd over de energie die ik nu nog steeds heb. Het is erg lang geleden dat ik me zo fit en prettig heb gevoeld. Ook mentaal voel ik me "opgeruimd". Mijn voedingspatroon heb ik een beetje aangepast en dat blijkt gemakkelijk te gaan, Dus dank jullie wel dames!

klazina en Lourens (28-11-2016) rating 5 De Biodetoxkuur is ons zeer goed bevallen. Gelukkig hebben we wel gekozen om de kuur met begeleiding te doen want vooral het maken van maaltijden op deze manier was voor ons, als echte Hollandse aardappel en brood eters, helemaal nieuw. We zijn allebei letterlijk en figuurlijk opgelucht en hebben er nu dus ook een nieuwe manier van koken bij geleerd. Onverwacht lekkere recepten die we er in houden. Over een jaartje maar weer! Hartelijke groet Klasina en Lourens

Tjalling (14-06-2016) rating 5 Ik had mee willen gaan naar Vlieland, maar dit paste qua tijd niet. Vanwege chronische darmklachten wilde ik toch een detox doen. Soms was het even moeilijk om te bednken wat ik op mijn werk kon eten, maar achteraf is dit allemaal goed gekomen. De Appie heeft nl lekkere salades en vers geperste sapjes. Resultaat: Geen buikpijn, normale ontlasting en voel me beter dan ooit. Binnenkort overleg met de internist over het afbouwen van de medicatie...wordt vervolgd!

Patrick en Elisa (26-04-2016) rating 5 We zijn 2 weken geleden gestart met de Biodetoxkuur. De voorbereiding was even wennen want onze manier van koken was snel en gemakkelijk. Het roer moest om. Met behulp van de handleiding en google lukt dit prima. Omdat een sapkuur ons te zwaar leek hebben we de mildvasten manier gedaan. Achteraf is het volgen van de detoxkuur voor ons de knop geweest om ons voedingspatroon gezonder te maken. We voelen ons allebei fitter en mijn exzeem is een stuk minder ( een fijne bijkomstigheid!)

Leonie (22-10-2015) rating 5 Vanwege darmklachten ( spastische darm) heb ik besloten om een detoxkuur te doen. Mijn man wilde wel van zijn buikje af en mij steunen dus hebben we het samen gedaan. Het is nu 3 weken geleden en ik moet zeggen dat wij allebei enthousiast zijn over het resultaat. Ik heb nog geen buikpijn gehad en mijn man past weer ruim in zijn broeken. We hebben een paar veranderingen in ons eetpatroon aan gebracht en we gaan er vanuit dat we dit volhouden. Dank jullie wel voor alle tips, we hebber er dus veel aan gehad! Over een jaartje doen we het weer als onderhoud. Met vriendelijke groet,
Leoni en Ard

Anne (27-09-2015) rating 5 Van een kennis hoorde ik over de resultaten van jullie kuur en omdat ik een stok achter de deur nodig had om mijn voedingspatroon weer in goede banen te leiden heb ik de moed bij elkaar geraapt en jullie kuur gedaan. Het resultaat is fantastisch! Ik voel me super fit en heb weer de touwtjes in handen en de "klik"naar gezonde voeding is gemaakt!

Pieter (07-09-2015) rating 5 3 weken geleden heb ik op jullie detoxkuur gedaan en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Mijn buikje is weg en ik voel me fitter dan ooit. Het was voor mij in het begin best een gedoe om de smoothies te maken maar nu ik het onder de knie heb houd ik deze erin. Ik kan jullie kuur van aanbevelen.

Elske (02-09-2015) rating 5 Wat zag ik op tegen de kuur, maar ik kon er niet om heen. Na jarenlang medicijngebruik wilde ik mijn lichaam schoon hebben. De handleiding was helder en duidelijk zodat ik goed geinformeerd aan de slag kon. En...het viel 100% mee! De supplementen zorgden dat ik geen honger heb gehad en de recepten waren heerlijk. De darmspoelingen was een "dingetje" ...maar als je de slag eenmaal te pakken hebt dan is het een makkie.
Mijn vage klachten en gewrichtsproblemen zijn helemaal weg! En ik ben 5 kilo afgevallen. Super dames, dank je wel! Over een half jaartje nog maar eens.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over