Top
Wad Algen 180 capsules
  • Wad Algen 180 capsules
86,00
Product is niet meer leverbaar


Wat zijn Wadalgen? 

De wadalg wordt gekweekt op een biologisch bedrijf vlakbij de Waddenzee. In de grond, het water en de omliggende weiden zitten de stoffen die ons lichaam nodig heeft. 

Alles komt bij elkaar in de productie van wadalgen, een mix van vier verschillende soorten algen. Waddenalgen zijn een micro zoetwateralg en is een bijna complete voedingsbron voor mensen. 

De wadalg kan met recht een ‘superfood’ genoemd worden. Ze wordt geproduceerd op een biologisch bedrijf vlakbij de Waddenzee en is ontwikkeld in samenwerking met wetenschappelijke instituten waaronder de Rijks Universiteit van Wageningen. De productie is duurzaam, natuurlijk en gecontroleerd en maakt deel uit van een biologische kringloop.

DNA, RNA, CGF en Chlorofyl = SUPERFOOD
Wadalgen bevatten ook grote hoeveelheden DNA en RNA. Dit zijn stofjes in je lichaam die belangrijke informatie bevatten over de bouw en functie van al je lichaamscellen. 

Als je ouder wordt nemen deze stofjes langzaam af. Deze afname wordt wel in verband gebracht met ouderdomsklachten zoals artritis, hart- en vaatziekten en dementie. 

Waddenalgen zorgen ervoor dat deze stofjes weer op peil worden gebracht en het verouderingsproces wordt vertraagd. 

Daarnaast bevatten waddenalgen een unieke stof: CGF. In het menselijk lichaam levert dit stofje een bijdrage aan een snel herstel van onze lichaamscellen en weefsels.

Waddenalgen bevatten de grootste hoeveelheid chlorofyl van alle voedingsproducten. Chlorofyl kan zorgen voor het gezond houden van je bloed, je spijsverteringsorganen waaronder je darmen en het ondersteunen van je lever en nieren. 

Het helpt om je darmflora te herstellen. Het cellulosemembraan van Chlorella bindt zware metalen als cadmium en lood en ontgift daardoor de darmen. 

Aangenomen wordt dat de algen waaruit de waddenalg bestaat, de groei stimuleert van de darmbacterie ‘Lactobacillus’. Deze draagt bij aan het goed functioneren van de dikke darm.

Waddenalgen stimuleert de spijsvertering, vermindert het hongergevoel, belast de maag niet en versterkt uw immuunsysteem. 

Chlorofyl staat erom bekend dat het een van de allersterkste ontgiftingsmiddelen is die de mensheid kent. 

Waddenalgen bevat meer dan 20 essentiële vitaminen, mineralen en aminozuren zoals B1, B2, B3, B6, B12, Calcium, Magnesium, C, E,Lysine, Tryptofaan, Arginine, Jodium, Fosfor, Seleen, Omega3, etc. Waddenalgen bevatten ook het hoogste percentage (7%) Chlorofyl op aarde.

Deze eigenschappen maken wadalg tot een kwalitatief hoogstaand voedingssupplement met als toegevoegde waarde een duidelijke herstellende werking. 

Het is daarmee een effectieve ondersteuner bij zowel natuurlijke als conventionele behandelingen of een combinatie daarvan.

Waddenalgen voor menselijke consumptie wordt op de markt gebracht door Frie-Vit. Wij ondersteunen de wadalg omdat wij overtuigd zijn van- en enthousiast zijn over de transparante en duurzame kweekmethode. 
1 maal per dag 2 capsules
Inhoud 180 stuks
 

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over