Top
Pilates, Yoga & Detox Vlieland (met paardencoach)
  • Pilates, Yoga & Detox Vlieland (met paardencoach)
  • Pilates, Yoga & Detox Vlieland (met paardencoach)
  • Pilates, Yoga & Detox Vlieland (met paardencoach)
  • Pilates, Yoga & Detox Vlieland (met paardencoach)
  • Pilates, Yoga & Detox Vlieland (met paardencoach)
  • Pilates, Yoga & Detox Vlieland (met paardencoach)
1.076,00


Let op: de kosten voor het verblijf (a 544,- euro per persoon) dient u ter plekke aan het hotel te voldoen! De totale kosten: compleet programma + detoxkuur + begeleiding + verblijf zijn 1076,- euro. Tevens vraagt het hotel uw boeking te garanderen in de vorm van een aanbetaling of creditcardgarantie. Annuleringen vanaf 1 week van te voren worden door het hotel in rekening gebracht. Door via deze site te boeken gaat u automatisch akkoord met de voorwaarden van het hotel.

Detox arrangement YOGA & Paarden coaching.

Deze heerlijke detox week is iets bijzonders. Op maandag en dinsdag komt paarden coach Elaine naar Vlieland om je een paardencoach sessie te geven. Wie ze is en wat ze doet beschrijft ze zelf hier onder.

We maken op maandag en op dinsdag een lekkere wandeling.

Op Dinsdag ochtend krijg je een Pilates les van Ellen.

Op woensdag komt Harriët van Body & Mind center Sneek om je twee heerlijke yoga en ademhaling lessen te geven. Bij mooi weer natuurlijk ergens buiten, bij minder weer in een zaal bij het hotel. De eerste op woensdag einde van de middag of avond,  en op donderdag ochtend vroeg nog een heerlijke les met ademhaling en yoga. Tevens een verfrissende duik in zee!

Uiteraard heb je onbeperkt gebruik van de Wellness met verschillende heerlijke sauna’s.

De rest van de tijd is voor Rust, genieten, sauna, en natuurlijk het fantastische eiland.. Op donderdag of vrijdag (afhankelijke van welke reis je geboekt hebt), vertrekken we weer naar het vaste land. We pakken de boot van 11.15 uur. De opbouw naar gewoon eten doe je thuis. Inclusief volledig luxe Detox pakket (met of zonder klysma), bootkaartje, voeding (sappen soep, yoghurt of kwark met zaden, Puur Natuur thee en water). We hebben ons eigen woonkamer in de vorm van de heerlijke vuurtoren lounge. Daar kun je alles pakken aan thee, bouillon, water. En onze voeding wordt daar geserveerd. Mooi gedekte tafel tijdens het diner. Je kunt er lekker genieten van de gesprekken met mij en met elkaar. Je verblijft op de meest Luxe kamers in het hotel. Met uitzicht op zee, of aan de zon kant. Badjas en waterkoker op je kamer. Kortom een All-Inn reis!

Zelf neem ik de begeleiding voor mijn rekening. Na ruim 12 jaar detox kennis en ervaring in het begeleiden van detoxers ben ik van alle ins en outs op de hoogte. Samen met mijn uitgebreide kennis in voeding en suppletie kom jij met gemak door deze RESET!


Mijn ervaring in mijn eigen praktijk Klassieke Homeopathie is enorm. Ik gebruik dan ook regelmatig homeopathische middelen wanneer je deze nodig hebt tijdens het Detox proces. Na 17 jaar een drukke praktijk gehad te hebben, heb ik me de laatste jaren volledig op de detox en voeding gestort. Ik hou er van om met gemotiveerde mensen te werken.

Iedere dag voor de lunch en het diner, is er alle tijd om vragen te stellen over voeding, supplementen etc. Ik kan er van alles over vertellen.

Elaine aan het woord:

Paardencoaching, wat is het en wat kun je ermee bereiken?

Deze vorm van coachen is gebaseerd op het vermogen van paarden om hun omgeving en de levende wezens daarin te scannen. Dit doen ze door het lezen van jouw lichaamstaal. Deze kwaliteit gebruiken paarden in de natuur om het voortbestaan van hun kudde veilig te stellen. Mensen communiceren met gesproken taal en lichaamstaal, paarden daarentegen communiceren voornamelijk met lichaamstaal. Tijdens een sessie paarden coaching ga je contact maken met een paard. Alles vindt plaats naast het paard, lekker buiten in de bak van de manege.


Als paardencoach vind ik het heerlijk om met een paard als collega samen te werken. Deze dieren zijn in staat je een spiegel voor te houden waardoor je zelf inzichten krijgt. Alle antwoorden weet je al. Soms heb je echter hulp nodig bij de zoektocht hiernaar. Een paard is een prachtig middel jou te helpen de antwoorden op jouw vraag te ontdekken in jezelf.


Onderwerpen die vaak aan de orde komen zijn bijvoorbeeld grenzen aangeven, onzekerheid, samenwerken, mindfulness, effectief communiceren, leiderschap en omgaan met weerstand. Hoe zou het zijn om op Vlieland te ervaren wat een paard jou kan laten inzien? Stel je voor dat je de zee hoort en ruikt op de achtergrond. De wind strijkt langs jouw gezicht en door je haar. En jij staat samen met een paard in de bak om een nieuwe stap te zetten. Een mentale detox die fantastisch aansluit bij het programma van Ageeth.

Harriët heeft een eigen Body & Mind center in Sneek. Naast jaren lange ervaring in de verschillende soorten yoga, geeft ze ook ademhaling lessen. Ze is altijd fris en vernieuwend. Yoga retraites in Spanje. De zonnegroet op het dak van een groot hotel… of een zomer ochtend yoga met ademhalen en een duik in koud water. Het kan Harriët niet gek genoeg gaan. Zelf heeft ze de detox week gevolgd om nog beter te begrijpen wat er gebeurd in deze week. Wat er nodig is. Al heel wat jaren verzorgd ze de yoga tijdens mijn detox weken. En ik ben blij met haar, en de detoxers ook!

Harriet:

Detox Yoga kan je helpen om het lichaam de afvalstoffen af te laten voeren. Dit heeft een gezonder lichaam en hoop energie tot gevolg! Op woensdagmiddag is er een uurtje detoxyoga. In deze yogavorm leggen we de nadruk, hoe kan het ook anders, op het ontgiften van ons lichaam. Dit doen we met houdingen die de spijsvertering stimuleren. Vooral draaiingen van onze romp hebben een sterk detoxend effect. De actieve yogahoudingen wisselen elkaar af met voldoende rust. Want in de rust gebeurt er juist veel in het lichaam. Rust zorgt voor een betere werking van onze organen en met name de darmen, die het proces van ontgiften daarbij nog meer stimuleren.

De Pilates les op Dinsdag ochtend wordt gegeven door Ellen. Ellen woont op Vlieland en geeft daar verschillende lessen.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code